[MyAAC][Plugin][Template] Loleslav

slawkens

Developer
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
2,820
Reaction score
355
Location
Germany
This is the Loleslav template converted from this thread: [Gesior ACC]Loleslav Template: Lay, to work with MyAAC. I made some slightly changes to the template like remove exp history box and changed some font sizes.
On MyAAC 0.7.0 and higher you can edit menu in Admin Panel under Menus option.


Demo: http://demo.my-aac.org/?template=loleslav

Credits:
Deghost
Loleslav
Slawkens (me)

NOTE: This will work only with MyAAC version 0.5.0 and higher. On older version, some bugs will show up.

Installation:
Go to Admin Panel, select 'Plugins', and then select myaac-loleslav-template.zip and click upload. That's all!

Configuration:
In config.local.php set:
Code:
$config['template'] = 'loleslav';
Download: Release loleslav-template 1.0.1 · slawkens/myaac-loleslav-template · GitHub

Screenshot:
loleslav.jpg
 

henkas

Member
Joined
Jul 8, 2015
Messages
554
Reaction score
24
I tried to instal this layout with 0.7.9 but it cant load some kind of plugin.
 

jjunior89

New Member
Joined
Feb 18, 2015
Messages
10
Reaction score
1
Error uploading file - file too large (limit of 2M bytes). and now ? :(
 
OP
slawkens

slawkens

Developer
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
2,820
Reaction score
355
Location
Germany
Error uploading file - file too large (limit of 2M bytes). and now ? :(
You have 2 options.

1. Enlarge your php.ini limits. You can do this by opening php.ini in your apache folder (php) and editing this:
Code:
file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M
Then you should be able to upload without problems.

2. Install it by command line. Place your plugin file (myaac-loleslav-template.zip) into system/bin directory. Then open your command line (terminal) and navigate to system/bin and execute this in your terminal:
Code:
php install_plugin.php myaac-loleslav-template.zip
 

Lava Titan

Developer
Joined
Jul 25, 2009
Messages
1,495
Reaction score
0
Location
Portugal
I unziped the folder, moved template/loleslav to my templates folder, moved plugins to my plugins folder but something is wrong :|



Screenshot

Do I have to run any install script or smth?
 
OP
slawkens

slawkens

Developer
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
2,820
Reaction score
355
Location
Germany
I unziped the folder, moved template/loleslav to my templates folder, moved plugins to my plugins folder but something is wrong :|



Screenshot

Do I have to run any install script or smth?
Seems there is no menu. That is because it's not enough to unzip the files. You need to install the script through admin panel - login into: http://localhost/admin, then navigate to "plugins" and choose file and click Upload, that's all! :)
 
Top