• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • If you're using Gesior 2012 or MyAAC, please review this thread for information about a serious security vulnerability and a fix.

[MyAAC][Plugin][Template] Old School layout

You like?

  • Sure, thanks!

    Votes: 12 100.0%
  • Nope :(

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    12

slaw

MyAAC Creator
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
3,476
Solutions
113
Reaction score
916
Location
Germany
GitHub
slawkens
Twitch
PL_Flamaster
Hello!

This has been requested many times, so today I'm releasing long awaited MyAAC template - Old School! Converted from Znote.

Original thread: [Znote AAC] old school layout (https://otland.net/threads/znote-aac-old-school-layout.248475/)
Original author: @hemrenus321

NOTE: This will work only with MyAAC version 0.8.6 and higher. On older versions, it won't be possible to install this template.

Demo: http://demo.my-aac.org/?template=old-school

Installation:

Go to Admin Panel, select 'Plugins', and then select myaac-old-school-template.zip and click upload. That's all!

FAQ:
1. Where can I change countdown date?

- It can be changed in the templates/old-school/config.ini
1663361531837.png

Configuration:
In config.local.php set:
PHP:
$config['template'] = 'old-school';

Download: https://my-aac.org/plugins/myaac-old-school-template.zip

Screenshots:
1663361211504.png


1663361360444.png
 

Attachments

  • myaac-old-school-template.zip
    1.8 MB · Views: 75 · VirusTotal

Fidelillo

New Member
Joined
Dec 29, 2016
Messages
17
Reaction score
3
OMG Thank you, i love this template, but i have a question, where can i change the height code from this?:

tamaño.png
 

Madusa

Member
Joined
Sep 8, 2022
Messages
58
Reaction score
12
Location
Egypt
Great job man but I have a question I would like to ask why is there no discord button and facebook to myacc and how is this done Thank you in advance
 

Madusa

Member
Joined
Sep 8, 2022
Messages
58
Reaction score
12
Location
Egypt
Could you please answer my question and not have to, your answer will be important to me and I hope you explain it well
 

chucky91

Well-Known Member
Joined
Apr 8, 2010
Messages
204
Solutions
9
Reaction score
96
very beautiful, congratulations, how do i put a window of the 5 best players on the right side?
 

Diarreamental

Banned User
Joined
Jul 6, 2015
Messages
450
Solutions
1
Reaction score
80
Nice release may i ask how do i fix buttons? sbutton.gif is not being displayed anywhere
 
OP
OP
slaw

slaw

MyAAC Creator
Premium User
Joined
Aug 27, 2007
Messages
3,476
Solutions
113
Reaction score
916
Location
Germany
GitHub
slawkens
Twitch
PL_Flamaster
doesn't work for me :S

This is because the config.ini is cached, that means any changes you do there, needs to be refreshed.

A quick work-around for this would be adding this line at the end of:
system/template.php

Code:
$cache->delete('template_ini_' . $template_name);
 

Blasphemy

Well-Known Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
343
Reaction score
59
This is because the config.ini is cached, that means any changes you do there, needs to be refreshed.

A quick work-around for this would be adding this line at the end of:
system/template.php

Code:
$cache->delete('template_ini_' . $template_name);
thanks you slaw you are the best <3
 

Sprrw

Active Member
Joined
Jun 22, 2021
Messages
37
Reaction score
25
Location
Sweden
Thanks for the release but the /forum section is broken. How would I fix this? Ig the template doesnt change the forum.html.twig? Should I just put my own custom forum.html.twig in the layout directory?
 
Top