• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

mysql - jak dodać trigger

Bo święta haha ;d

Nie prościej Ci będzie wgrać all odnowa ? bazę exportuj i potem ją wgrasz tylko pierw wgraj czystą. Powinno się nałożyć.

Chłopaku...
Podaliśmy ci pod nos co jest prawdopodobnym rozwiązaniem twojego problemu, jego możliwe rozwiązanie(TAK, LINK DO ANGIELSKIEGO CZEGOŚ). Jak nie znasz angielskiego, OK.

Ale kurwa.

Zabierając się za open tibie umiejętność formułowania pytań do google'a powinieneś mieć opanowaną do perfekcji. Przecież linki które podawali chłopaki wyżej to są pierwsze/drugie wyniki z wyszukiwarki.

W takim razie moja rada: zmień acc maker na taki który nie wymaga triggerów, albo...
Proszę!

Masz po rosyjsku:
jebiesz takie głupoty że aż nie wiem co Ci odpisać...
wow...fajnie, znalazłeś link na google i mi dałeś...
ale ta metoda nie działa ! ja szukałem na googlach i robiłem już przeróżne rzeczy...
aktualizacja mysql nie pomaga ! w xamppie nie można odpalić mysql po takowej aktualizacji... wyświetla się jakiś błąd typu "mysql cannot runned" coś takiego...ale mniejsza o to...
po co się mądrzysz i udajesz profesora skoro to co mi podajesz g... działa....
rozumiem jakby to rzeczywiście działało to ok... pozwalam się ochrzanić za ew. lenistwo...
ale jak ja pisze że coś nie działa a ktoś mi wmawia że jest ok to troche głowa zaczyna boleć...tymbardziej jak sam napisałeś - dałeś mi link z 1 strony google, więc się nie wysiliłeś i dałeś na odpier**l, tylko po to by dopisać swoje mądrości...

no ludzie z wami jest ciężko...
zakładam temat z którym sobie nie radze...a tu zamiast pomocy to uzyskuje mase komentarzy i linków z google, masakra.... skoro tacy mądrzy jesteście to czemu nie potraficie mi pomóc tych tiggerów zrobić?

jebiesz takie głupoty że aż nie wiem co Ci odpisać...
wow...fajnie, znalazłeś link na google i mi dałeś...
ale ta metoda nie działa ! ja szukałem na googlach i robiłem już przeróżne rzeczy...
aktualizacja mysql nie pomaga ! w xamppie nie można odpalić mysql po takowej aktualizacji... wyświetla się jakiś błąd typu "mysql cannot runned" coś takiego...ale mniejsza o to...
po co się mądrzysz i udajesz profesora skoro to co mi podajesz g... działa....
rozumiem jakby to rzeczywiście działało to ok... pozwalam się ochrzanić za ew. lenistwo...
ale jak ja pisze że coś nie działa a ktoś mi wmawia że jest ok to troche głowa zaczyna boleć...tymbardziej jak sam napisałeś - dałeś mi link z 1 strony google, więc się nie wysiliłeś i dałeś na odpier**l, tylko po to by dopisać swoje mądrości...

no ludzie z wami jest ciężko...
zakładam temat z którym sobie nie radze...a tu zamiast pomocy to uzyskuje mase komentarzy i linków z google, masakra.... skoro tacy mądrzy jesteście to czemu nie potraficie mi pomóc tych tiggerów zrobić?

To może zamiast teraz "jebać takie głupoty Awesome_Face_HD.png" napisałbyś, do jakiej wersji zaktualizowałeś, więcej informacji, jakim poradnikiem wspierałeś się robiąc to?

wyświetla się jakiś błąd typu "mysql cannot runned" coś takiego...ale mniejsza o to...

Skoro mniejsza o to to czego tu jeszcze szukasz?

Po prawidłowej aktualizacji mysql'a przynajmniej będzie wspierać takie triggery więc gdybyś zrobił wszystko dobrze powinno to działać. :/

btw. skąd wiesz, że aktualizacja mysqla nie pomaga jeśli nawet tego dobrze nie zrobiłeś? Masz mase informacji na ten temat, TAK - W GOOGLE, zmień sobie język na rosyjski i spróbuj po rosyjsku szukać bo widze że z polskim cieńko.

btw2. tak mnie teraz to zastanawia, czego szukasz na angielskim forum nie znając tego języka? :blink:

#topic

http://translate.google.pl/translat...refman/5.0/en/windows-start-command-line.html - spróbuj według tego wystartować mysql, olej xampp

Last edited:
NO%20RAGE.png

Back