• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Mystic Spirit 2 + zamiana

Bloumer

New Member
Reaction score
0
Siema.
Mam problem jak moge dodac wszystkie pliki do Mystic Spirit z najnowszego ot lefa 8.4 bez błedów? Items , spelle itp?
Głownie chodzi mi o Mapke 8.4 bo nie wiem jak odpalic na 3.0 alpha a chciałbym uzywac ver.0.2

Lef chodzi mi o to żeby odpalic wlasna mape robiona w Remere's editor na 3.0 bez żadnego błedu z OTBM load error albo powiedz co z tym zrobic?

Lef chodzi mi o to żeby odpalic wlasna mape robiona w Remere's editor na 3.0 bez żadnego błedu z OTBM load error albo powiedz co z tym zrobic?

Jeszcze nawet wersji 1.0 nie ma, a Ty juz chcesz przejsc na 3.0?

na 0.3.2 wersji zadnego bledu nie powinienes miec z mapa chyba ze masz 32-bit system i probojesz otworzyc mape 100 mb+.

Moze mapa jest zapisana jako 8.4 .Spróbuj ja zapisac jako 8.21/8.31 i powinno odpalic

korzystając z okazji zapytam czym dokładniej różni się 2.0 od rc1
mój rc1 cały czas traci połączenie z bazą i nie wiem czy warto przenieśc wszystko na 2,0.

korzystając z okazji zapytam czym dokładniej różni się 2.0 od rc1
mój rc1 cały czas traci połączenie z bazą i nie wiem czy warto przenieśc wszystko na 2,0.

to z baza raczej nie wystepuje na 0.3.2 wersji

na 3b2 miałem to samo, czy elf wreszcie da jakieś info? Czy to nasza wina czy to po prostu tfs rc1 ma blad.

może i tępa ale chociaż widzę światło dzienne.
Dzięki za info.

Dobra przepraszam, podziękowałem za info nie chcę wdawac sie z tobą w konflikty bo jestem wdzięczny za silniki może troszkę mnie poniosło.

Back