• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Myszka X7 Evolution

Status
Not open for further replies.

Zer O

Banned User
Reaction score
5
Siemka

Mam myszke x7 evolution stara jak swiat ... [3+lat ciagle uzywana]
Laserowa z mozliwoscia regulacji ''szybkosci smigania''

a problem mam taki ze
z sekundy na sekunde przestaje dzialac ...
trzeba od nowa podlanczac usb i smiga jak nowa ...
na smieci ?
a moze bateria / laster sie wyczerpal ?

P.s : Gdy bawie sie kablem [wychodzcym od myszy] po chwili laser sie zapali ... ale mysz i tak trzeba wylaczyc i wlaczyc do usb ...
Mozna wymienic sam kabel ^^ ?

miałem podobnie z moim tracerem i ostatecznie brakło mi nerwów i kupiłem nową :) wydaje mi się że tak samo jak w moim przypadku nadaje się tylko na śmieci, na początku rzadko się zacinała, ale później było to uciążliwe ...

Przeczyść laser i powinno działać.

Last edited by a moderator:
W managerze urządzeń wyłącz oszczędzanie energi na portach usb.

Sprawdź czy kabel w izolacji nie jest przekręcony(krotko mówiąc przerwany w środku).

Jeśli to nie pomogło wywal ten złom i kup coś porządnego.

Polecam RAZER Orichi dla najlepszej ergonomi oraz RAZER naga dla funkcjonalności(12 dodatkowych przycisków pod kciukiem(np F1-F12)
Osobiście korzystam z tej drugiej do otsów jak i WoW-a
Pozdro

Orichirazer-orochi-02.jpg

Nagarazer-naga-gallery2-500x500.jpg

Lanceq poleca :s
czyli nadaje się co najwyżej do ruszania kursorem, bo przyciski się zacinają zapewne, lub na odwrót.

#Diath
ustawiasz se ctrl+f1..12 i masz więcej hotków w myszce ; )

#Temat
Polecam SteelSeries. ; )

czyli nadaje się co najwyżej do ruszania kursorem, bo przyciski się zacinają zapewne, lub na odwrót.

Bardzo dobra myszka, ty masz zapewne tracer'a lub a4t za 40 zł.

#Diath
ustawiasz se ctrl+f1..12 i masz więcej hotków w myszce ; )

Wciskam na klawiaturze ctrl+f1 i mi się pojawia nowy przycisk na myszce tak ?

#Temat
Polecam SteelSeries. ; )

Jak można polecać myszki od ss rozumiem podkładki ale Ty chyba nigdy w fps'a nie grałeś.

@DOWN
Weź zrozum te Twoje suchary wgl nie są śmieszne :(

Last edited by a moderator:
Bardzo dobra myszka, ty masz zapewne tracer'a lub a4t za 40 zł.
mam logitecha za 80zł laserową i śmiga znakomicie, zwyczajna myszka bez bajerów, zresztą ciebie powinno to chuj obchodzić co ja mam.

Wciskam na klawiaturze ctrl+f1 i mi się pojawia nowy przycisk na myszce tak ?
ustawiając na myszce dane skróty na dodatkowe klawisze funkcyjne, gdyż zapewne się da, czytaj ze zrozumieniem lub wracaj do podstawówki.

To steelseries ma w ofercie MYSZKI ? Myślałem że tylko PODKŁADKI...
to myślenie nie jest twoją mocną stroną, mój brat jest zapaleńcem CS'a, ma myszkę SS i sobie ją ceni.
MYSZ STEELSERIES SENSEI 5700 DPI / NAJLEPSZA / 24H (1824222615) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/mysz-steelseries-world-of-warcraft-cataclysm-w-wa-i1805696105.html
http://allegro.pl/hit-mysz-dla-graczy-steelseries-xai-laser-mouse-i1813979926.html
http://allegro.pl/mysz-dla-graczy-steelseries-ikari-optyczna-wa-wa-i1779203817.html
Azi weź wgl
skoro już się czepiasz cen, to żałuję, że twój ojciec zamiast wydać 11 zetek na durexy połasił się tanie ścierwo i wyszło coś takiego jak ty, joł.

Mialem tak samo na x7 :) Moim zdaniem bardzo dobra myszka jak na ta kase. Przelaczanie w porcie pomagalo do poki nie siadla na calosci. Znalazlem skrecony kabel zaraz jak wychodzil z myszki i przelutowalem. Smiga juz chyba 4 rok?

On ma problem z myszką i zapytał jasno, czy można to jakoś naprawić, a Wy mu od razu nowe myszki szukacie...

2k postów :D kto to lubi?:)

Mialem tak samo na x7 :) Moim zdaniem bardzo dobra myszka jak na ta kase. Przelaczanie w porcie pomagalo do poki nie siadla na calosci. Znalazlem skrecony kabel zaraz jak wychodzil z myszki i przelutowalem. Smiga juz chyba 4 rok?

ok thx rep++
oraz paru innym osobom za refreshowanie topicu ^^
/Close

Status
Not open for further replies.
Back