• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nagłośnienie

Status
Not open for further replies.

gameover99097

Banned User
Reaction score
4
Witam , jako ,że mało się znam na car audio , a nie chce mi się rejestrować na innych forach .
Więc piszę tutaj , potrzebuje jakieś dobre car audio tak do 10 tyś zł najlepiej w raz z firmami które to robią w skład ma wchodzić wyciszenie.
Na terenie całej polski/.

@edit
Bo szukam na googlu , ale coś słabe wszystko jest , poza tym pewnie ktoś korzystał już z jakiś firm i ma opinie.

@edit2
Aaa auto to opel astra III - w grę mogą wchodzić przeróbki.
Jeżeli ktoś na prawdę poleci mi super firmę i skorzystam z ich usług to coś odpalę.

Taaaa, większość tego forum to 16 latkowie, napewno kto sie zna. Mimo tego, ze pisales ze nie chcesz isc na inne forum(niewiem czemu). Tutaj jak Ci ktoś cos poleci, to z opinii wyczytanej z Google(użytkownicy Bp na wszystkim sie znają<lol>), wiec idź jednak na inne forum, chyba ze chcesz kase w błoto wyzucic.

Last edited:
No przecież nie tylko , na pewno ktoś tu miał z tym doczynienia.
U mnie jest tylko jedna firma na mojej mega wśi i nie mają mi nic do zaproponowania nagłośnienie słabe a za wyciszenie jednych drzwi biorą 500 zł.
Tym bardziej tak jak wspomniałem odpalę coś kasy za konkretną firmę , bo na np. elektroda to tam sami napinacze i mówią ,że hi-end ale po co mam się pchać w to skoro się na tym nie znam.
Nawet jak 16-latkowie to przecież jak mają jakąś firmę to zaszkodzi się przejść i spytać ? przecież nie robią tego za darmo : )

Po co robisz kolejny spór ? czy ten temat służy temu?
Czy po prostu chce jakieś propozycje?
Ale odpowiem Ci WARTO !

Co w tych 10k ma sie miescic? Same glosniki i piece czy wszystkie elementy by to gralo? Jakie masz auto, jaki masz w nim akumulator i alternator?

Wygłuszenie drzwi*, ceny za wygluszanie zaczynaja sie od 250 zl do 600 wiec nie jest to jakas wygorowana cena. Warto robic to w firmach? W firmie za naglosnienie auta z budzetem 10 tys zaplacisz kolejne 3 za montaz. np. w jednej z tanszych firm z 50% znizka proponowali mi za montaz przednich odesparowanych 70zl... Samemu to sie robi 30min-1h

Auto opel astra III , akumulator nie wiem jaki chyba 55 h , jak co to mogę zmienić , wolałem do 10 tyś wszystko no ale jak ma być dobre nagłośnienie to mogę dopłacić , widzę ,że się orientujesz więc zapraszam na pw.

Status
Not open for further replies.
Back