• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nagroda za wykorzystywanie buga

boxer95

Banned User
Reaction score
3
Gracze, którzy wiele razy skorzystali z błędu pozwalającego na zdobywanie doświadczenia zostali ukarani. Oprócz zbanowania całego konta, postacie które wykorzystywały tego buga zostały usunięte.

oto kilkanascie postaci co miedzy innymi zostały usuniete

oski ka 404 MS Candia
mystikkal pall 386 RP Guardia
jards furious 374 EK Fidera
master-kozak 344 MS Refugia
emp gru 296 EK Nerana
atris shan 293 EK Nerana
van lyvesv 241 RP
edi the bruxo 237 ED Amera
palladyn pogromca 230 RP Refugia
fenix gran master 213 EK Astera
imperor 205 ED Refugia
dzinaa 202 ED Nerana
lord oemi 202 RP Refugia
Dawidao - 293 ek nebula
Imperor (205lvl+ ed)
Palladyn Pogromca (230lvl+ rp)
Dzesmina (193lvl+ ed)
Master Kicha (130lvl+ ms)
Ignuus (180lvl+ ek)
Master-Kozak (344lvl+ ms)
Lord Qemi (202lvl+ rp)
Van Lyves (241lvl+ rp)
Extreme Sword Master (211lvl+ ek)

Dobrze wedlug was cipsoft zrobil ?? Ja sam nie wiem co myslec o tym ale troche doj*bał :D

Last edited:
Zalezy ile expa na tym wbili bo jak 70% swojego lvla no to slusznie,ale jak wbili na tym po 3 lvl to jak powiedzial kolega Vonsz (osobiscie mnie rozpierdolil :D) Cipsoft nie dlugo straci graczy, bo albo odejda, albo umra (w sumie to nawet lepiej eliminuja idiotow ze spoleczenstwa)

Oczywiście że dobrze zrobili;) , jak by raz czy tam 2 razy skorzystali to ujdzie ale jeśli powbijali po 100-200lvl to się niech nie dziwią że delete poleciał
ja bym nawet się w takie gówno nie babrał szkoda było by mi chara;) zwłaszcza jak bym miał ten 200+lvl; P

Zalezy ile expa na tym wbili bo jak 70% swojego lvla no to slusznie,ale jak wbili na tym po 3 lvl to jak powiedzial kolega Vonsz (osobiscie mnie rozpierdolil :D) Cipsoft nie dlugo straci graczy, bo albo odejda, albo umra (w sumie to nawet lepiej eliminuja idiotow ze spoleczenstwa)

Mniej wiecej 800k/h było tam czyli sporo

No tak, ale nie wiemy ile razy ci gracze skorzystali z tego buga, jest napisane
Gracze, którzy wiele razy skorzystali z błędu
wiec rownie dobrze mogli wbic na tym 2 lvle, no ale jesli, rzeczywiscie wbili 200 no to cipsoftowi sie nie dziwie, zrobilbym to samo :P

cipsoft pocisnal ich troche za bardzo mi sie wydaje
za duzo se pozwalaja bez nas ich nie ma ;p
caly swiat sklada sie przykladowo ze konczy grac i cipsoft upada and w nastepstwie zostaja pod mostem

Blad byl dostepny 6 dni czyli jak ktos siedzial 24/7, mogl wbic 115 MILIONÓW expa

No wlasnie a na 192 lvl potrzeba
114332600
expa, a pozniej ilosc expa potrzebnego na nastepny lvl rosni, a watpie, zeby ktos siedzial 24/7, a pozatym jeszcze trzeba bylo odkryc tego buga co troche zajelo takze chlopaki wbili max 20 lvli, a skasowali im postacie bna ktorych wbili po 200-400 lvli.
GZ

Można prosić o jakiś live stream z lokalizacji:

[TABLE="class: ts intrlu"]
[TR]
[TD][TABLE="class: ts"]
[TR]
[TD]Gabelsbergerstraße 11
93047 Regensburg, Niemcy
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Na najbliższe 6 dni?

No wlasnie a na 192 lvl potrzeba

expa, a pozniej ilosc expa potrzebnego na nastepny lvl rosni, a watpie, zeby ktos siedzial 24/7, a pozatym jeszcze trzeba bylo odkryc tego buga co troche zajelo takze chlopaki wbili max 20 lvli, a skasowali im postacie bna ktorych wbili po 200-400 lvli.
GZ

Mystikal Pall to siedzi i płacze już kolejny dzień, nie wbił nawet jednego poziomu tylko gdy jadł śniadanie to mu bot spamował do npcka, 1,5kk-2kk expa wbił i 386 RP w pizduuu, chwała CipSoftowi za tego głąba :D

Ciekawe czy ktoś sie wybierze do nich do siedziby hahaha, znajac tych no lifów to nie zdziwie sie

Back