• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nagrywanie ekranu

sn3ejk

This account is inactive.
Solutions
1
Reaction score
147
Witam,

Tak jak w temacie - szukam programu który nagrywa a jakości HD, czy jak to się tam ładnie nazywa. Cały problem jest w tym, żeby był darmowy - nie tak jak Camastia Studio, Fraps itd.

Dzięki

nagrywanie ekran

Witam , poszukuje programu ktory po nacisneciu play czy cos takiego nagrywa obszar ekranu wyznaczony przezemnie ( oprucz hypercam i oripa screen recoder ) <-- ostatecznie moze juz byc to ale link bo szukalem i virusy

Jak widzisz konwertuje do AVI więc cudów nie oczekuj, jedynym programem jaki da ci nieskompresowany obraz jest fraps.

Jak widzisz konwertuje do AVI więc cudów nie oczekuj, jedynym programem jaki da ci nieskompresowany obraz jest fraps.
A mogę takie coś np. na Yt wrzucić (z Frapsa)?

A mogę takie coś np. na Yt wrzucić (z Frapsa)?

Ta, youtube konwertuje wszystko do swojego formatu (zmodyfikowane i skompresowane mp4) tylko że jest limit bodajże 2gb na plik więc to nie ma sensu, ostatnio jak nagrywałem lets pley'a z AC2 to 10 min materiału nagranego frapsem zajęło 40gb, z frapsa się korzysta żeby potem bezstratnie jak najlepszą metodą to wyrenderować i przy okazji skompresować w jakimś programie do obrabiania (polecam SV).

Back