• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

najlepszy bot

Iranimes

Lua Zawodowiec
Reaction score
12
Jakiego polecacie bota?

Chodzi mi o:

- możliwość combo leadera lub możliwość samemu go sobie napisania używając odpowiednich funkcji w skryptach
- możliwość combo ue lub możliwość samego go sobie napisania używając odpowiednich funkcji w skryptach...

i dobrze by było, żeby nie było problemu na jakiś 7 MC z nim, no ewentualnie na 3-4 MC

bot do pk ogólnie, na ots'ach

najlepiej by była możliwość pisania szybko i prosto skryptów np. dzięki Lua w nim

co polecacie i jaka cena ?

Cipsoft Premium Bot edition aka wypierdalaj botterze.

ja w iBocie zrobiłem comboleadera, comboue, follower i kilka przydatnych rzeczy, jeszcze musze zrobić wchodzenie po schodach/drabinkach itd. wszystko oparte na hotkeyach/komendach ingame.

sugerowanie że biedacki interpreter lua w biedackim xeno może dorównać potędze nadludzkiego bbota

lanceq a co ma takiego Bbot? (chce się dowiedzieć, moja wypowiedź nie niesie przesłania drugiego, że nie masz racji)

System tworzenia skryptów w macro, bardzo szybkie robienie wpt łącznie z refillerem,depositerem,looterem, funkcja looter'a działa automatycznie i nie trzeba się bawić, ogólnie bot bardzo prosty chociaż mało intyicyjny ale jak się go do końca rozkmini to jest bardzo przydatny.

System tworzenia skryptów w macro, bardzo szybkie robienie wpt łącznie z refillerem,depositerem,looterem, funkcja looter'a działa automatycznie i nie trzeba się bawić, ogólnie bot bardzo prosty chociaż mało intyicyjny ale jak się go do końca rozkmini to jest bardzo przydatny.

mi nie chodzi o jakieś expienie i tego typu pierdolenie;

tak bym spokojnie mógł sobie zrobić komendy by 1 charem sterować grupką np. 3-5 charów

typu: piszę komendę attack, playername reach, playername follow, playername

już takie komendy azi mi pokazał, że zrobił sobie w Ibocie, ja teraz pytam czy jest bot, który ma większe możliwości bo zastanawiam się, w którym zacząć pisać sobie te skrypciki

już takie komendy azi mi pokazał, że zrobił sobie w Ibocie, ja teraz pytam czy jest bot, który ma większe możliwości bo zastanawiam się, w którym zacząć pisać sobie te skrypciki
co do ibota to dziś zrobiłem komendę "go", żeby wchodziło po schodach itd. najeżdżam sobie myszką na sqma ze schodami (na main charze) piszę GO, chary automatycznie wykrywają pozycję, na której trzymam myszkę i idą na nią (tudzież idą na schody/zejście ze schodów) itd. findcreature, cursorposition i reachdestination funkcji użyj, fajne rzeczy można tak kombinować. ; )

nie na rl tibie, a nawet jeśli bym chciałkiedyś użyc to na małych noobcharach

Back