• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nasze zwierzaki.

Nagraj jak ten stworek u góry trzyma kartkę w pysku z napisem "dla Otlandu!".

Pff, banalne zrobić to w PhotoShopie z nałożeniem warstwy i podcięciu kartki w kształcie "U" for realistic style przy pysku stworka.

Hah, jeden lepszy od drugiego ;x

Pokazywać swoje stworyyy gr gr <3

Szczerze mówiąc nie wygląda groźnie ten piesek ;-)

No właśnie o to chodzi, bo jak coś zbroi to wydrę ryje to robi taką słodką minkę, że nie mam serca go karać :/.

Teraz gdy gdzieś wyjdę to jest przypięty do kaloryfera i ma założony kaganiec... Próbowałem go uczyć, czytać jakieś jebane książki z Discovery... ale co próba to gorsze zniszczenia były. Raz wbiła mi na biurko i zrobiła taki bałagan, że myślałem że mi się ktoś do domu włamał.

No właśnie o to chodzi, bo jak coś zbroi to wydrę ryje to robi taką słodką minkę, że nie mam serca go karać :/.

Teraz gdy gdzieś wyjdę to jest przypięty do kaloryfera i ma założony kaganiec... Próbowałem go uczyć, czytać jakieś jebane książki z Discovery... ale co próba to gorsze zniszczenia były. Raz wbiła mi na biurko i zrobiła taki bałagan, że myślałem że mi się ktoś do domu włamał.

Biedne stworzonko zły moderator przypina go do kaloryfera... :(
Uwolnić ... wgl jak ona się właściwie wabi?

#Boxer
fajny kameleon, ile kosztował Cie i jak to jest z prawem, można tak dowolnie sobie go załatwić czy jak?

Dostałem go na gwiazdke 3-4 lata temu, sprowadzał go sklep zoologiczny o ile mi wiadomo to kosztował chyba 250zł i był bardzoo malutki :P

Back