• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

No-ip.com problem

Drakos1337

Ubuntu :*
Reaction score
1
Witam ,mam problem z którym nie bardzo mogę sobie poradzić , miałem domeny na no-ip.com i było wszystko dobrze co miesiąc je odnawiałem tak aby nie zanikły , domeny są już stare , niektóre z nich maja po 2 lata . Od kilku dni domeny zamiast kierować na mojego ots-a to wyświetlają się jakieś reklamy , próbowałem wszystkiego zmieniałem ip , usunąłem domene i odnowa zrobiłem , lecz nadal to samo . Straciłem przez tą kure*** stronę sporo graczy . Jedna z moich domen " roxor1337.zapto.org " .

Proszę o pomoc może coś źle robie ? może ktoś wie jak zrobić aby kierowało z powrotem na moje ip , oraz proszę jeśli znacie podobne firmy/strony to bym prosił o linka

Serdecznie Pozdrawiam

Chodzi ci o tą reklamę w "latestnews" ? U mnie żadnych innych reklam niema, jedyna to ta w latestnews, którą wystarczy wykasować w pliku.

Jeżeli zaś występują reklamy co jakiś czas ze strony .zapto.org ustaw przekierowanie na Roxor1337 - Latest News

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, jestem lekko zajebany.

Dziwne sprawdziłem na chrome to nei ma tych reklam z firefox zamiast strona mojego ots wyświetla się całkowicie inna strona . Wychodzi na to że chyba coś mi się wpakowało w przeglądarkę i w najczęściej używane linki przekierowuje na jakieś reklamy

chrome-is-not-accepting-cookies.jpg

Back