• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowa Gra nie podobna do tibi lecz na bazie silnika tibi

Status
Not open for further replies.

Slepy

New Member
Reaction score
1
Start Za Okolo Pol Roku​
Witam Wszystkich Chcialbym zapowiedziec Nowa Gre MMO Ktora jest Zbudowana​
na silniku tibi lecz zmieniam grafiki z tibi. Oczywiscie Z nowa fabula potworami​
czarami i najwazniejsze Beda rasy do wyboru,​
Elf: Lesny Zabojca | Druid,​
Czalowiek: Paladyn | Rycerz,​
Ork: Wojownik | Szaman,​
Nieumarly: Nekromanta | Rycerz Smierci.​
Grafika w Stylu 3d przerzucona na 2d efekty czaru kazdy efekt bedzie mial inna grafike by nie nudzic sie gra.​
Narazie powstalo tylko 8 profesji ale sprobujemy to rozwinac​
Jesli macie pytania prosze sie nie krepowac odpowiem na wszystkie.​

Komentowac bez ograniczen piszcie co myslicie potem wstawie wyglad grafik.​

Potrzebuje Grafikow zeby powstal wczesniej. Oczywiscie potrzebuje takze Scripterow Trudne scripty mozna sie wykazac umiejetnosciami. Jesli ktos chce pomoc to byl bym bardzo wdzieczny.​

@edit
sciana1miasto.png

To jest mur w 1 miescie orkow to miasto bedzie prymitywne :P
kwadratzkolcami.png

To akurat jest Ozdoba wiszaca przy Wierzy Szamana
72825722.png

Pierwszy Npc w miescie Orkow

A i jeszcze Kazda rasa bedzie miala po 3 wyglady meskie i zenskie czyli ogolnie orc wojownik bedzie mial 6 outfitow.

W grze Exp bedzie slaby bo raczej bedzie chodzilo o misje
Za kazda misje kazda bedziesz dostawac braz( braz , srebro, zloto) i doswiadczenie np misja zabij 10 wilkow i za to bedzie 70 brazu i 200 doswiadczenia. czy nawet zeby korzystac z magazynu bedzie trzeba zrobic misje straznika magazynu i za to oczywiscie bedzie srebro i wiecej doswiadczenia. ale to beda dopiero poczatki gry.
Bede informowac na bierzaco.

Strona Servera W pelni Spolszczona:
39004277.png

Last edited:
Ta grafika taka sobie. Nazwy tez chujowe. To Moje Zdanie, poza tym moze byc ciekawie :)

Chcesz wystartować z nowym projektem to fajny byłby też własny lay.

To że tam zmieniłeś na pol to jeszcze nic

Albo jakiś inny fajny np. Paradise, WypasOT albo Tibiacom ;p

Ehe. Weź kurwa WypasOT lay to się nie pozbierasz, Twój serwer 1h nie wytrwa i ja tego dopilnuje.

Szanuj czyjąś pracę!

^up HAHA xD

Wlansy Layout zrob, albo zaplac komus, zeby Ci zrobil.

Ehe. Weź kurwa WypasOT lay to się nie pozbierasz, Twój serwer 1h nie wytrwa i ja tego dopilnuje.

Szanuj czyjąś pracę!

tibiacom...
opentibia...

E? A masz prawa do używania tego avatara?

Właśnie. Szanuj czyjąś pracę.

Szanuj czyjąś pracę!

Dokładnie sam nie szanuje czyjejś pracy a poucza brawa :peace:

tibiacom...
opentibia...

E? A masz prawa do używania tego avatara?

Właśnie. Szanuj czyjąś pracę.

Bez urazy, ale Ty też masz nie swoją pracę w avatarze, nawet śmiem twierdzić, że to żywczem wycięte z tibi :) Nie patrz na mój avatar, bo oślepniesz!

Bez urazy, ale Ty też masz nie swoją pracę w avatarze, nawet śmiem twierdzić, że to żywczem wycięte z tibi :) Nie patrz na mój avatar, bo oślepniesz!

Jak Ci to ktoś już gdzieś napisał - czytaj ze zrozumieniem.

nie, to po prostu koleś z piracyreports. Szpieguje na otlandzie :=d.

Jak w kazdym temacie ;D najpierw ocena pozneij klotnia :D

e i chuj ze ma??????????? ziomeczku czy on napisal, ze nie ma??????

averatec to najbardziej pr0 tego forum. nie zadzieraj;p on na niewygodne pytania nie odpowiada. Specjalist, uważaj, on przyjedzie do Ciebie i na pewno Ci zrobi exit(0) w rl.

averatec to najbardziej pr0 tego forum. nie zadzieraj;p on na niewygodne pytania nie odpowiada. Specjalist, uważaj, on przyjedzie do Ciebie i na pewno Ci zrobi exit(0) w rl.

dla Ciebie specjalnie walne exit((int) Kula_); zeby wiedzial winda ze zwracam z bledem pod ktorym Ty sie kryjesz :)

Zajebiste...

Siedz dalej w tej swojej podstawowce bo w realu inherit reading; nie dziala tak jak bys tego chcial.

Status
Not open for further replies.
Back