• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowa stronka

averios was jeszcze smieszy? przeciez to grubo ponad rok temu bylo i na tym nagraniu nie ma momentow, gdy go szukaja ;P

EDIT: co do tych supported fansite, napiszesz im, ze nie jestes w stanie usunac wszystkich filmow z otsow (dla nich to jest tez reklama tych otsow) to proste, nie zaslugujesz na to miano

a takie pytanie: po co jakimus serwisowi bycie supported fansite? to nic nie daje :)
tibia.pl wolala utrzymac linki do chujowego serwisu niz byc dalej promoted supported fansite, bo cipsoft nic nie daje, zero wsparcia (marne zdjecia, ceny nowych itemow? xD)
mnie osobiscie najbardziej wkurwila sprawa z erig.net, ze nawet nie chcieli mu zaproponowac marnego ulamka ich zarobkow na utrzymanie tego serwisu (pomimo, ze troche murzynil jako gm), do tych statystyk wiele osob napewno bylo przywiazanych :)

Last edited:
masz Paxton averiosa full wersje z chakoyow ;D
mam jeszcze edron dragon lair etc ale chujowe ;d
averios.vrf

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tibiame/public_html/static/check.php:1) in /home/tibiame/public_html/static/check.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tibiame/public_html/static/check.php:1) in /home/tibiame/public_html/static/check.php on line 4

Dzięki :) Naprawiłem.

Nikt nie dodaje filmikow? Moze pomógł by ktoś zrobić większa bazę.

Potrzebujesz modka na stronke? Ja moge zostac bo nie mam co robic :P
Sluchaj myslisz cos nad layoutem? Ten jest troche kijowy. Moge jakies zalatwic ;p.

Ustawie makro na noc ;P Jutro bedzie w cholere wejsc na strone xD Hmm Jak odswieza co 2 sekundy:
Godzina = 3600sek
W godzine (3600:2) = 1800 wejsc
W 10 godzin = 18k wejsc ;D

Last edited:
Moze chcialoby sie komus zmienic caly layout... :P

Mi sie podoba jak na portal, jeszcze dodamy grafiki, loga ikonki zeby to jeszzce lepiej wygladalo, po drugie jak sie doda reklamy po drugiej stronie to bedzie dobrze wygladalo, takie zapełnienie strony.

Mam zamiar zmienic ten pomaranczowy na szary. :)

Zobaczymy jeszcze, jesli chcecie pomoc to dodawac filmiki a nie ;)

Back