• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowe opcje outfitu

Kozi

Search Hosting
Reaction score
0
Witam,

Z tego co zauwazylem w PL2 (?) wyszly nowe opcje co do outfitow i teraz mam pytanie, czemu niektore opcje nie dzialaja czy moze inaczej trzeba je wpisac o.O, przyklad :

Code:
	<outfit type="0" looktype="136" enabled="1" name="Citizen" premium="0" speed="1000"/>

Ten o to dziala dodaje X predkosci

Code:
	<outfit type="0" looktype="136" enabled="1" name="Citizen" premium="0" axe="3"/>

Natomiast ten nie dziala, w zrodlach wyczytalem ze wlasnie tak ma to wygladac.

Kieruje to pytanie do polakow bo wiem ze jest paru polskich developerow, helperow ktorzy napewno beda wiedziely w czym tkwi blad.

Last edited:
@up

Jeden post wiecej. Chyba w 1 poscie jest przyklad ze samym axe i nie dziala... Melle takze.

Literowka w poscie, patrzylem przez zrodla wiec napewno sie nie pomylilem.

Czlowieku wyjdz z tego forum bo jak patrze na Twoje posty to zygac mi sie chce -.-.

god maximus idź napisać następny noobowy temat. Tu są dyskusje na poważne tematy xD

@topic
Też wczoraj przeglądałem źródła z pl2 i też mi się nie wydaje, żeby to możnaby inaczej napisać ;/. Pokombinuje jeszcze, ale to najlepiej zapytać kogoś z TFS Teamu..

Back