• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowe pliki .spr, .dat, .pic

AwakeningPL

New Member
Reaction score
0
Tak jak up. Próbowałem zrobić nowy plik .spr, no i wszystko wydaje mi się w porządku, poza tym, że chciałbym aby ten plik mógłbyć otwierany przez NoxSpriteEditor, co w moim przypadku jest niemożliwe, ponieważ wyskakuje błąd "Read beyond end of file".

Jakieś pomysły? I jak utworzyć resztę plików z tamtymi rozszerzeniami? Całkowicie od zera, i pustych :rolleyes:

A i jeszcze: jak wszyscy wiecie (albo większość) tym gównianym Noxitu nie da się usuwać grafik, więc dlatego chciałbym nowy pliczek. Bo np. gdy wypakowuje sprity przez program Tibia Sprite Editor v1.1, skasuje to co mi niepotrzebne, zapakuje, to nadal nie mogę pliczku .spr otworzyć przez Noxitu. Patelejszyn.

A i jeszcze: jak wszyscy wiecie (albo większość) tym gównianym Noxitu nie da się usuwać grafik, więc dlatego chciałbym nowy pliczek. Bo np. gdy wypakowuje sprity przez program Tibia Sprite Editor v1.1, skasuje to co mi niepotrzebne, zapakuje, to nadal nie mogę pliczku .spr otworzyć przez Noxitu. Patelejszyn.
Wydaje mi się że pakował grafiki WinRAR'em ;O

jebaj noxitu, tibia editor by black demon niby lepszy, tzn ja jak robiłem nowe itemsy do nowych clientów, to nowy item robiłem w noxitu, a potem pobierałem go do nowych tibia.dat za pomocą tibia editora by black demon ;s

wgl powinien ktoś zrobić i na foruma zajebać, albo taki elf na sell mógłby to by zarobił trochę grosza na niektórych zapewne ;p

jebaj noxitu, tibia editor by black demon niby lepszy, tzn ja jak robiłem nowe itemsy do nowych clientów, to nowy item robiłem w noxitu, a potem pobierałem go do nowych tibia.dat za pomocą tibia editora by black demon ;s

wgl powinien ktoś zrobić i na foruma zajebać, albo taki elf na sell mógłby to by zarobił trochę grosza na niektórych zapewne ;p

wlozylbym troche pracy w dateditora BD, jednak nie mam czasu.

Back