• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

NOWY PROJEKT GOTHIC OTS

Kubus93

New Member
Reaction score
1
Chciałbym stworzyć ots opartym na Gothicu..każdy na pewno w Gothica grał. Myślę ze dużo osób chciałby by tak sever i na pewno nie byłby pusty. Mapa robiona na wzór Gothica 2 wraz z kolonia karna.
Jest przy tym cala masa roboty..stworzyć wielka szczegółową mapę, nowe grafiki broni i mobów, nowe ciekawe skrypty.
I teraz pytanie czy ktoś chciałby ze mną stworzyć coś takiego? Ja sam osobiście jestem maperem, zajmowałem się też troszke grafika i skryptami, otworzyłem kiedyś małego ots, na testach było około 80 graczy, niestety na testach sie tez skonczyło. Zainteresowani pisać, może stworzymy coś fajnego ;)

I wgl to piszczie co o tym myslicie

Last edited:
Z tego co się orientuję to było już kiedyś kilka tego typu projektów, ale żaden nie wypalił.
Mimo wszystko życzę powodzenia.

Witam. Twój pomysł na projekt bardzo mi się spodobał, ponieważ mimo, że nie grałem w Gothica to wiem jaka ta gra posiada niezwykły klimat. Dobrym pomysłem by był sam Wiedzmin, który posiada dużą rzesze fanów w naszym kraju jak i po za Polska ! :) Jestem pixel artystą, chętnie bym pomógł w projekcie bezinteresownie :) Uczestniczyłem w wielu projektach otsów i innych silnikach :) Najdłużej i najbardziej poświęciłem czasu projektowi o nazwie Trelis, o którym dosyć dużo było słychać w necie :) Potrafię także robić strony internetowe.. forum itp. :) Czekam za odpowiedzią na gg 12278331 lub tutaj ;)

Jak rzeczywiście chcesz tyle czasu poświęcić i zobaczyć graczy na serwerze to polecam Minecraft.

Back