• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Nowy regulamin otservlist

nemezis

# Lazybones #
Reaction score
5
Uwaga Uwaga!
Przeciek donosi że Otservlist wprowadza nowy regulamin , wszystkie otsy poza otsami właściciela otrzymują dożywotniego bana. Ma to pernamentnie ograniczyć spoof na całym otservlist.
Z tajnych akt wynika że nowy wygląd otservlist wygląda tak:
mQ9S4Uimages.jpg

take it easy ;)

Ale o chuj chodzi z tym? :D
Jakiś błąd czy po prostu już po tej liście bo i tak otslist zyskuje w chuj na popularności ?

Jakiś błąd mieli od rana, niezbyt wiem co się stalo ale tylko kilka ots pokazuje :P

@down Wiem, przyzwyczaiłem się :F Kiedy 5 edycja texany? Chyba już teraz będziesz musiał nazwę zmienić :(

Last edited:
@elf: lep paczki dzisiaj by bardziej do mnie trafilo ;)

dostajemy od 4 pewna odmiana ddosa, pracujemy nad rozwiazaniem i jest to jeden z efektow ubocznych, mam nadzieje ze dzisiaj wszystko juz wroci do normy

Nie, Revana po prostu nie zapomniala o mnie i przyslala swiezutkie paczki rano... quid pro quo...

dostajemy od 4 pewna odmiana ddosa, pracujemy nad rozwiazaniem i jest to jeden z efektow ubocznych, mam nadzieje ze dzisiaj wszystko juz wroci do normy
chciałem, kurde, chciałem tak napisać! jak babcie kocham zarzekam się. nawet wysłałem znajomemu (14:52:46) Elf: tusk powinien robic paczki zamiast polityki
PączkDoS?

pączkodos, fak jea.

A tak przy okazji, to musiałeś ładnie komuś podpaść :>

Back