Pierdolisz bez sensu
Trochę się z tym zgadzam ;D
# Marcinek~~
Ty, ale ok, on nie ma best rl mapy, xinn też nie ma, to tym bardziej ty nie masz.. każdy piszę takie rzeczy, bo poprostu dobrze to brzmi, to jak z tymi wszystkimi pastami do zębów i płynami czyszczącymi, każdy jest najlepszy według innego eksperta..
Zazdrościsz mu xD
Co do samych nagród invoba to jestem ciekaw ile ich rozdaje tak serio, ile tak trochę z wałkiem xd, chociaż przy jego obrotach, danie 100zl komuś w wymiarze tego, że jego gildia wysłała na server smsy za ponad 500 to jest wtedy nic taka stówka, a nawet danie takiej stówki ostro potem procentuje
Fakt orshe orshe orshe, ale jak ktoś już robi rpg rl mapę (nie chodzi mi o żadne gówna typu enibia/zivera/inne gówna) to potem mu grają.. Hmmm max 50 osób ? No napewno na start jest po 150-200, a potem i tak wolą nooby iść na orsha albo coś odpierdalają..
u mnie na sepirze utrzymaliśmy tak ze 140-150 graczy około 2 tygodni, potem przez parę miesięcy mieliśmy stale 70-90 graczy, tylko po dłuższym czasie, tych 80 graczy odeszło no bo nie było z kim się bić ani nic.. Wgl u mnie inq zrobić trzeba było ogarniać, zabić feru to już trzeba było mieć skilla, nieraz była sytuacja, że paru blokerów nie dawało rady, trzeba było umieć ogarnąć te 13 demców + feru
Hm nigdy u siebie nie miałem crasha na sepirze ze strony innych osób niż własny błąd lub poprostu testowanie czegoś.. a takich wpadkowych crashy przezemnie było może 2-3? było za to parę ataków, przez co ludzie mieli lagi, ale to sky dość szybko ogarniał sytuację, zresztą to nie były jakieś giga pro ataki niewiadomo jak dobrych hackerów, bo poprostu za mały ots był (w sensie za mało online) by się pierdolić w takie rzeczy...
Na początku sepiry miałem w sms shopie tylko softy z tych dobrych rzeczy, potem je usuneliśmy, co spodobało się graczom, ale też zmniejszyło wpływy z sms shopa.. Musieliśmy też "utrudnić" poia, tzn, działa tak jak na rl, dźwignie w kolejności trzeba przesuwać itd. jest skrót itp.
Wgl nie raz ludzie robili boss check na poiu ekipą.. Czego na obecnych orshach nie spotkacie
A dlaczego ludzie na orshach mają całkowicie wyjebane w bossy i inne ">fajne<" rzeczy? No bo po chuj mają to robić jak i tak będzie reset ;/
Zawsze chciałem zrobić ots na stałym expie, ale nie mogłem bo oczywiście pogląd ludzi był niezmienny, nieważne jak się dopracowało ots'a, może teraz jak już tibia 8.6 jest już tak długo i są te wszystkie orshe, uda się zrobić dobrego rpg'a ze stałym expem
;s