• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Nowy soniak

Status
Not open for further replies.
no też miałem k800i dwa lata i muszę powiedzieć, że naprawdę telefon nie do zabicia. Jednak już mnie znudził i sypnąłem go na alledrogo za 140zł.

Noo najlepiej kupić kome dla szpanu i firme puszczać nieee?

nie jestem z pokolenia jp i zadnych firm tylko jak juz boire tela w 2010 roku to na miare 2010 roku a nie:peace:

Jeśli telefon ma być nie tylko do dzwonienia to wszystkie soniaki ssą : D
Te wszystkie xperie to też nawet nie SE, tylko htc.
whAINO, yari to już n/c
satio niby z symbianem coś tam nadrabia, ale moim zdaniem symbian niezbyt się do touch nadaje.

Ja posiadam HTC Touch Pro 2. Jak ktoś chce wydać trochę więcej siana na telefon to polecam. Wybrałem go bo ma chyba najlepszą klawe qwerty jaka istnieje. Szkoda tylko, że WM w porównaniu do "i" pod względem gier i aplikacji leży, no ale co tam : P Przy przerobionym ROMie jest naprawde spoko

Nie komentuje czegoś, czego nawet na żywe oczy nie widziałeś. Jesteś w błędzie.

Ponieważ?
Niczym sie nie różni od pozostałych soniaków. Może ma troche ładniejsze menu ; x

EDIT
AAA! GPS! to już wyższa technologia ; D
Szkoda że całkiem gówniany

a co sadzicie o tym soniaku W995 mia ktos go moze lub mial? niby ma aparat 8.1 ale czy daje rade w praktyce i czy nie ma jakis luzow

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back