Ferdek Kiepski
Banned User
- Reaction score
- 2
otoz niechcacy usunalem sobie z mojego dysku D tam pare giga rzeczy niefortunna pomylka ale mialem tam folder cala data z mapa fajny real map troche sie meczylem nad tym i zalezy mi zeby to odzyskac
przetestowalem juz setki programow ale jakies dziwne schizy sa np teraz odzyskalem sobie wlasnie ten folder normalnie 100mb ponad wazy wszystko niby prawidlowo ale mapy juz nie odczytuje wszystkie pliki jakies popsute typu otwieram np blue legs quest i takie cos
nie ma zawartosci :/
za pomoc rep++
pls pomozcie
przetestowalem juz setki programow ale jakies dziwne schizy sa np teraz odzyskalem sobie wlasnie ten folder normalnie 100mb ponad wazy wszystko niby prawidlowo ale mapy juz nie odczytuje wszystkie pliki jakies popsute typu otwieram np blue legs quest i takie cos
i to jest wszedzie czy to npc czy inne skrypty&%6+'#,+*,&(%#%.(0:24;6798,36)-!&'!&'"$ $!%#!+"" &#%" "!,*.,,*($$!3,+7:3=A8;><9,@?4;;9966>8293,5*2:,>2.-0-90A3!?336/8940=81:6:<84A
A:3@;?C@8IA2OB<ME7?;'20),*32/JA>PXVNrqe‹‰p™—x˘*xˇ*yžž{šśu*śož–{ťšu›šhžťbśťf›ťjť-k|+j}>j‚!i}n€o~%s/qn}oo„
nie ma zawartosci :/
za pomoc rep++
pls pomozcie
Last edited: