• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Okulary Gunnar.

Polecam, z tego co słyszałem to dają dość dobry bonus do logistyki (5% na level).

marketing większy niż w przypadku gamingowych słuchawek lol'd

Oko w oko z kimkolwiek, gdziekolwiek, kiedykolwiek. Dla tych, którzy wybierają precyzję zostały stworzone okulary PPK. Oparte na technologii GUNNAR i-AMP, PPK pomogą ci wytrwać przy nawet najdłuższej sesji komputerowego szaleństwa, nadając jakości gry nowe znaczenie. Średniego rozmiaru okulary ze średnią powierzchnią krycia, PPK pasuje do prawie każdej twarzy.
okulary na nocki, o tym jeszcze nie słyszałem :D

tak, takie okulary z pewnością się przydadzą jeżeli wasz stan oczu doszedł do czegoś takiego:
czerw_oko_4.jpg

No bo oczywiście, po co przestawać grać jeżeli oczy cię już bolą skoro można założyć okulary, pomęczyć się z bólu przez 4 godziny przed kompem ale grać dalej :D

Ja bym Ci polecił kropelki do oczu, te okulary to pic na wodę, jeżeli minimalizują zmęczenie oczu to znikomo.

Back