• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Ostatnia łatka do clienta (9.44) cipsoft wprowadził niektóe stare itemy? (clienty 7.x

z tego co się orientuje, cipki chyba wywalą te piękności z klienta w następnej wersji wraz z zakończeniem eventu 15lecia. trochę chujowo, ale cóż.

z tego co się orientuje, cipki chyba wywalą te piękności z klienta w następnej wersji wraz z zakończeniem eventu 15lecia. trochę chujowo, ale cóż.

Ale też mogą zostawić, by następnych urodzinach Nostalgia znowu stawała się dostępna ;p

# Diath
A te potwory biją jak w starej tibii, czy tylko mają stary wygląd? (kiedyś moby mocniej biły, częściej comba leciały i ogółem było trudniej więc fajniej :))

To słabo to rozegrali.. Powinni zrobić coś ala najazdy czy niewiem co, ale w każdym razie by dało się zdobyć takie stare itemy jak np. stare viale itd. Nie jakoś łatwo, ale też nie zbyt trudno by nie tylko h-lvle miały..
No i jebany cipsoft całkowicie wyeliminował rookgard z zabawy, 15 urodziny powinny być nawiązaniem do starych czasów... Ok rozumiem dlaczego większość imprezy dzieje się w thais.. ale kurwa nie rozumiem czemu nic na rooku nie zrobili?! Całkowicie już eliminują rook z gry, teraz się tam nie gra, tylko szybko expi i wychodzi, szkoda ;/
Psują resztki tej gry ;( Rookgard zawsze był symbolem starych czasów i trochę rpg.. zagadka z mino magiem... ghoulem.. spike swordem. tfu! sword of fury :)
Język orców...
Ale oczywiście cipsoft postanowił najwidoczniej wyjebać w kosmos to ;/ Już gdy dodali Tarantule za ścianą w spider cave'ie wiedziałem, że to błąd, potem już nie mieli skrupułów i zaczęli dodawać wszystko ;/ (quare itd.)
Szkoda ;/

Ale kurde najgorsze jest to, że całkowicie wyeliminowali możliwość trapowania, a na rooku to już nawet loota z ludzi nie ma.. bezsens kurwa, ponoć mają się nauczyć tam gry, to kurde jak takiego nooba raz ubiją to pamięta na przyszłość.. Bo tak to wbije 50 lvl i nagle zonk, że padł i spadło mu w kij rzeczy.. (tu nie chodzi o informację, tu chodzi o to, że jak padało się kiedyś na racie na rooku to już potem starałeś się jakoś ogarniać by nie paść);/

Wgl dalsza część eventu... Mirade itp. spodziewałem się czegoś ciekawego, a tu jakieś śmieszne npc co biją z konfetii itd. a Mirade to hahahah żal mi wszystkich noobów co padli wracając z Fibuly do Thais i napotkały wiedźmę ;p

Jedyny ciekawy npc to Knightmare, od którego dostajemy backpack i możemy też grać w kostkę (niewiem czy jest jakiś bug, ale wygrałem u niego 32k, idąc to zweryfikować czy npc Zebron też takie losowanie ma; straciłem u Zebrona jakieś 5k~~, więc może ten Knightmare ma coś zbugowane xd)
(zarobiłem te 32k stojąć i napierdalają w hotkeye dwa; 99 yes 99 yes 99 yes (losowanie kostką o 99 gp) wygrana to 5x tyle :) więc to 495 gp) niby z szansą 1:6 nie opłaca się stawka 1:5 i tak właśnie jest u Zebrona, że aż 5k przejebałem.. a u Knightmara o dziwo byłem 32k na plusie O.o

Back