• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[OTClient] Co i jak?

norrow

Member
Reaction score
7
Witam, czy może mi ktoś objaśnić 'mechanikę' działania tego Clienta? to znaczy co zrobić aby móc go podłączyć pod swój server? żeby było można zalogować. Chciałbym wiedzieć dosłownie wszystko.

OTClient działa jak zwykły klient tibii, na swoim serwerze nie musisz nic zmieniać.
Aby się zalogować odpal otclienta, wypełnij okno logowania:
okno.png

I się zaloguj. To wszystko.

Jeśli planujesz używać go pod tibię 8.6, to pamiętaj, że w tym kliencie nie ma obsługi ctrl + r / rule violations.

Last edited:
Dobra dzięki, ale zauważyłem parę bugów, na tym OTCliencie biegam bardzo szybko, a na skos jakbym był 'sparaliżowany' i mogę spamować spellami + jak piszę coś na default to wiadomość wyświetla się krzywo nad nickiem, wiecie jak temu zaradzić?

Dobra dzięki, ale zauważyłem parę bugów, na tym OTCliencie biegam bardzo szybko, a na skos jakbym był 'sparaliżowany' i mogę spamować spellami + jak piszę coś na default to wiadomość wyświetla się krzywo nad nickiem, wiecie jak temu zaradzić?

gm może nakurwiać spellami niczym ferumbras, zrób se normal postać, to nie od klienta zależy prędkość nakurwiania

- - - Updated - - -

btw jak to jest z ot clientem pod najnowszy client? hm?

No spoko, lecz ja nie biłem GM'em a zwykłą postacią, plus dodam że na Cliencie CipSoftu normalnie mam exhausted na spelle, i też nie wiem czemu ten Client dodaję takiej szybkości jak na dashu.

Dalej mnie nurtuje ten fakt że wiadomości wyświetlają się krzywo -,- jak temu zaradzić?

ten maciek to dima, nie pomagajcie mu, bo to ten retard. na 30 innych kont dostał bana i dziś znowu założył konto specjalnie z innym nickiem, te 11 postów napisał ze względu na to co napisał don daniello.

Back