zaneria hoster
Monte :)
- Reaction score
- 5
Witam, mam do was pytanie czy lepszy zarobek daje teraz OTS, czy gra via www?
chodzi mi o coś podobnego do margonem i my-fantasy
No to ba, jeszcze pytasz, my-fantasy zarabia tyle, co wszystkie OTSy z pierwszej strony otservlist razem.
Teraz ? Nie możliwe ... Może kiedyś w 2006-2008 kiedy w MFO grał prawie każdy to tak ale teraz przy 800 ( w sumie ) graczach dziennie a online ~~130 w tym samym czasie nie ma takiej szansy.
Zależy od reklamy i wykonania. Ale przy takiej samej ilości graczy to na pewno OTS.
Przy takiej samej ilości graczy OTS? skąd bierzesz takie informacje? bo kolega z rl'a ma jedną gierke internetową, ma nie wielu graczy a kosi taką kasę, że ty jeszcze takiej z otsów nie widziałeś. Więc jak nie masz zielonego pojecia na ten temat, to się nie wypowiadaj.
@topic, gra via www, to nie są otsy. Samemu nic nie zdziałasz, chyba że dobrze zapłacisz i będziesz płacił za każdą poprawkę, każdy UPDATE.
@vonsz sfgame.pl zarabia taką kasę, że pewnie nie mają co z nią robić, skąd wiem? bo ode mnie z 5 osób w to gra, mają po 19-30 lat i wysyłają smsy.
Nie rozumiem, jesli SAM napisales swoj silnik i klienta to dlaczego? A jezeli masz jakiegos gotowca z neta to tak jak z OTSami.@topic, gra via www, to nie są otsy. Samemu nic nie zdziałasz, chyba że dobrze zapłacisz i będziesz płacił za każdą poprawkę, każdy UPDATE.
trzeba być debilem, żeby z takiej opcji skorzystać. Chcesz mieć dobrą gre via www - pisz silnik od 0!Są gotowce w necie wystarczy popatrzeć na źródła i stworzyć na ich podstawie coś nowego, trzeba być idiotą żeby płacić za coś co się ma za darmo w internecie.
Nie rozumiem, jesli SAM napisales swoj silnik i klienta to dlaczego? A jezeli masz jakiegos gotowca z neta to tak jak z OTSami.