• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

OTS czy gra via www?

Zależy od reklamy i wykonania. Ale przy takiej samej ilości graczy to na pewno OTS.

Gra via www - zależy jak to interpretujesz, gra via www może być zajebista, dobrze wykonana i dorównywać nie jednej grze instalkowej. Tudzież taka z pewnością daje lepszy zarobek od OTS...

sfgame.pl sadze ze maja naprawde duzy zarobek chodz gra jest dla debili

No to ba, jeszcze pytasz, my-fantasy zarabia tyle, co wszystkie OTSy z pierwszej strony otservlist razem.

Teraz ? Nie możliwe ... Może kiedyś w 2006-2008 kiedy w MFO grał prawie każdy to tak ale teraz przy 800 ( w sumie ) graczach dziennie a online ~~130 w tym samym czasie nie ma takiej szansy.

Teraz ? Nie możliwe ... Może kiedyś w 2006-2008 kiedy w MFO grał prawie każdy to tak ale teraz przy 800 ( w sumie ) graczach dziennie a online ~~130 w tym samym czasie nie ma takiej szansy.

Mam na to rzetelne dowody potwierdzone przez Polski Instytut Naukowy z siedzibą w Ameryce.

Zależy od reklamy i wykonania. Ale przy takiej samej ilości graczy to na pewno OTS.

Przy takiej samej ilości graczy OTS? skąd bierzesz takie informacje? bo kolega z rl'a ma jedną gierke internetową, ma nie wielu graczy a kosi taką kasę, że ty jeszcze takiej z otsów nie widziałeś. Więc jak nie masz zielonego pojecia na ten temat, to się nie wypowiadaj.

@topic, gra via www, to nie są otsy. Samemu nic nie zdziałasz, chyba że dobrze zapłacisz i będziesz płacił za każdą poprawkę, każdy UPDATE.

@vonsz sfgame.pl zarabia taką kasę, że pewnie nie mają co z nią robić, skąd wiem? bo ode mnie z 5 osób w to gra, mają po 19-30 lat i wysyłają smsy.

Przy takiej samej ilości graczy OTS? skąd bierzesz takie informacje? bo kolega z rl'a ma jedną gierke internetową, ma nie wielu graczy a kosi taką kasę, że ty jeszcze takiej z otsów nie widziałeś. Więc jak nie masz zielonego pojecia na ten temat, to się nie wypowiadaj.

To samo mógłbym powiedzieć o Tobie bo sugerujesz się "znajomym" którego zarobków zapewne na oczy nie widziałeś.

@topic, gra via www, to nie są otsy. Samemu nic nie zdziałasz, chyba że dobrze zapłacisz i będziesz płacił za każdą poprawkę, każdy UPDATE.

Są gotowce w necie wystarczy popatrzeć na źródła i stworzyć na ich podstawie coś nowego, trzeba być idiotą żeby płacić za coś co się ma za darmo w internecie.

@vonsz sfgame.pl zarabia taką kasę, że pewnie nie mają co z nią robić, skąd wiem? bo ode mnie z 5 osób w to gra, mają po 19-30 lat i wysyłają smsy.

Hahahaha :D

Nie rozumiem, jesli SAM napisales swoj silnik i klienta to dlaczego? A jezeli masz jakiegos gotowca z neta to tak jak z OTSami.

Tam się z byle czemym nie przebijesz , już przy ots łatwiej się przebić , więc gotowce odpadają .

@Bartastkd

sam gram w sfgame.pl i dobrze wiem jak to jest bo ludzie z mojej gildi potrafia wyjebac 200 grzybow dziennie( 60 zl smsami) na gowna ktore wogole nie sa potrzebne

Są gotowce w necie wystarczy popatrzeć na źródła i stworzyć na ich podstawie coś nowego, trzeba być idiotą żeby płacić za coś co się ma za darmo w internecie.
trzeba być debilem, żeby z takiej opcji skorzystać. Chcesz mieć dobrą gre via www - pisz silnik od 0!

#Temat
ja pracuje nad grą via www od 2 miesięcy ; )

#down
wieem < 3

Last edited:
Back