Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Map tracker działa na real tibi. Jeżeli chcesz z OTS trackować to bezpośrednio się nie da, ale jak pokombinujesz to napewno Ci się uda
map tracker trackuje z nagrań CAM
Map tracker działa na real tibi. Jeżeli chcesz z OTS trackować to bezpośrednio się nie da, ale jak pokombinujesz to napewno Ci się uda
map tracker trackuje z nagrań CAM
fajnie, a myślałem, że zarobie, a tu chuj, zjawił się taki dima i już z 5 złoty nici ;/
hunted
#temat
nagrywasz np. tibiacamem --> zapisuje ci plik do .cam --> map tracker włączasz i używasz opcji "trackuj z cam file" --> masz mapę
mapę nie zapisujesz i otwierasz ale:
1. zapisujesz
2. robisz nowy plik mapy w RME i do niej importujesz wcześniej zapisaną mapę
3. zapisujesz nowy plik RME
4. cieszysz się dobrze ztrackowaną mapą
Gdy chodzę kilka razy w tym samym miejscu, map tracker rysuje mi mapę na mapie, da się tego jakoś uniknąć?
Nie chcę zakładać nowego tematu, a chciałbym zapytać co należy robić, aby AFK system na ots był dozwolony na otslist?
Dzięki