• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Ots tfs 0.3.6

Status
Not open for further replies.
przecierz pisze ze to serwer dedykowany nie na komputerze !!!!

Pomoze ktos ???!

Last edited:
Może ci od dedyka walą w chu** ... i tyle ...
albo nie wiem ... :PP

Kur** Omg ... On Normalnie Grał na nim tylko gdy wszedł na Goda i wpisał " /shutdown" to wyłączyło ots'a i wziął na dedyku /restartu/ uruchom i nie działa już a w logach pisze że normalnie ONLINE !!!!!!!!!!!!

Musisz dostać się do konsoli i zrestartować serwer, bo jak /shutodown nie zabija wszystkich procesów tfs. W SSH killall -9 theforgottenserver. następnie uruchom i powinno być cacy

Taa Lipa ale co poradzić :P wcześniej na tym dedyku jak firma mu ta robiła to działo all normalnie a zmienił silnik pod 8.54 i lipa ... :D

Moim zdaniem chodzi o błąd w wyłączniu TFSa 0.3.6, nawet na windowsie muszę go zamykać menedżerem zadań, a więc komenda /shutdown wyłączyła go teoretycznie, lecz proces nadal istnieje, musisz go zabić i po problemie.

Skoro jesteśmy już przy tym temacie to mam pytanie - dlaczego twórcy TFS tak zjebali sprawę, że on się do końca nie gasi? :s

Skoro jesteśmy już przy tym temacie to mam pytanie - dlaczego twórcy TFS tak zjebali sprawę, że on się do końca nie gasi? :s
Bo nie dałeś $$:thumbup:

@Sig.bilon

dbvbanner01.gif

Najleprzy, owned ;X!!!111##@#

@up
To za mało :D!

Status
Not open for further replies.
Back