• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

ots_comunication ? TFS 0.4 ?

Status
Not open for further replies.

marcinek99097

Banned User
Reaction score
4
Mam błąd taki jak na zdjęciu , wszystko wgrałem i wywala mi to co podmienić czy coś?
Nie piszcie mi ,że nie mam tej kolumny bo wiem ! , ale tylko z tym serverm mi tak wywala , inne śmigaja , wskażcie mi chociaż co mam podmienić czy coś bo nie wiem o co kaman !

Nie masz tabeli z_ots_communication, a skoro wiesz to czemu jej sobie nie stworzysz? :|

bo nie wiem nawet co w niej dodać itd. ^^ pozatym z tej samej bazy danych inny datapack śmiga bez problemu...

Moze inny datapack nei uzywa skryptu, ktory odwoluje sie do danej tabli, a jezeli nie wiesz jakie kolumny jej zrobic to po prostu poszukaj w skryptach, ktory uzywa tej tabeli i zobacz jakie pola uzywa i po tym wywynioskuj typ pola ;p.

Dobra poradziłem sobie , jak by ktoś nie wiedział na przyszłość dodać do bazy danych
CREATE TABLE `z_ots_comunication` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(255) NOT NULL,
`type` varchar(255) NOT NULL,
`action` varchar(255) NOT NULL,
`param1` varchar(255) NOT NULL,
`param2` varchar(255) NOT NULL,
`param3` varchar(255) NOT NULL,
`param4` varchar(255) NOT NULL,
`param5` varchar(255) NOT NULL,
`param6` varchar(255) NOT NULL,
`param7` varchar(255) NOT NULL,