Witam, mam na Debianie 6 ots bazujący na TFS 0.3.6 (8.54 Tibia) i chodzi o to, że gdy próbuję dodać serwer na otservlist.org to wyskakuje takie info: ,,Twój serwer musi być ONLINE, żeby dodać go na listę" - no tak, ale on jest ONLINE (nie ma znaczenia, czy minute czy 20h, dodać nie mogę i tyle..). Szukałem w całym internecie i nic, było podane np. że w status.cpp trzeba usunąć linijki, które blokują ponoć otservlistę, ale ja nawet takich nie mam więc nie usunę
. Porty: 7172,7171,80,443,3306 są odblokowane. Na serwer normalnie można wejść, każdy kto chce może zagrać, na accmakerze status Online;gracze;uptime działa, a na listę serwerów i tak nie mogę dodać. Pisałem do supporut - zero odezwu. Nawet próbowałem podać inny adres ip (taki, że jak wejdę na niego to przekierowywuje na mój accmaker) ale to nic nie dało, kombinowałem na wszystkie sposoby - zmiana IP w configach na: 127.0.0.1 ; localhost ; no-ip ; ip cyfrowe. Może ktoś mi pomóc? Będę bardzo wdzięczny
ed: Jeszcze dodam, że na inne otservlisty dodało normalnie tylko tutaj coś nie chce...
ed: Jeszcze dodam, że na inne otservlisty dodało normalnie tylko tutaj coś nie chce...
Last edited: