Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Mozecie otworzyc z powrotem temat otservlist? Nie dostalem odpowiedzi na moje pytanie, czemu nie dodali mojego serwerra naliste mimo wyswietlenia sie, ze zostal dodany.
Trudno? zawsze gdy dostawałem bany na otservlist, po wysłaniu emaila unbany dostawałem po max 2 dniach, raz zdarzyło się że musiałem czekać tydzień to jeszcze zostałem przeproszony eace:
Trudno? zawsze gdy dostawałem bany na otservlist, po wysłaniu emaila unbany dostawałem po max 2 dniach, raz zdarzyło się że musiałem czekać tydzień to jeszcze zostałem przeproszony eace:
Ja dostałem za chargebacka, koleś z otsa mi kupił pkt i mu wycofał płatność. Ten koloś zbanował mi najpierw 1 ip, a później nie wiem skąd wiedział że to moje otsy kolejne 2 ...
A najlepsze to że kasy z chargebacka nie zwrócił :thumbup: