• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[OTX 2.9 (TFS 0.3)] I change the exhaust time in spells.xml but it doesn't work. Help?

XST53

New Member
Joined
May 14, 2019
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
4
Hi OTLand!

I'm using OTX 2.9 for a 7.6 server, which is based on TFS 0.3. I've tried changing the exhaust time on UH runes from 1000 to 300 but it doesn't seem to work as it takes too long to use it. It's a fast attack server so that's why I set the exhaust time that low. Does anybody know how to fix it?

This is how the UH rune is set on spells.xml:
XML:
    <rune name="Ultimate Healing Rune" id="2273" allowfaruse="1" charges="1" maglv="4" exhaustion="300" aggressive="0" needtarget="1" blocktype="solid" event="script" value="healing/ultimate healing rune.lua"/>
 

Infernum

Support Team
Joined
Feb 14, 2015
Messages
5,487
Best answers
545
Reaction score
3,358
Go in config.lua and look for timeBetweenActions, set that to a lower value.
 
OP
X

XST53

New Member
Joined
May 14, 2019
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
4
Go in config.lua and look for timeBetweenActions, set that to a lower value.
Is there a limit as of how low it can be set to? I changed it to 0 but it doesn’t seem to make a difference.
 
OP
X

XST53

New Member
Joined
May 14, 2019
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
4
BUMP

TimeBetweenActions/ExActions do not work when I lower them, neither does the exhaust time in spells.xml, what else can it be?
 

Felipe93

Ghost Member
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1,611
Best answers
9
Reaction score
244
Location
Chile
in players.cpp edit this lines (commit it)
Code:
setNextAction(OTSYS_TIME() + getStepDuration(dir));
then recompile this will help you
 
OP
X

XST53

New Member
Joined
May 14, 2019
Messages
34
Best answers
0
Reaction score
4
in players.cpp edit this lines (commit it)
Code:
setNextAction(OTSYS_TIME() + getStepDuration(dir));
then recompile this will help you
Would that change it to 0 exhaust? I wanted to change it to 300 ms. I changed the TimeBetweenExActions and it actually works, I changed it to 5000 and tested it and it took 5 seconds, I changed it to 1000 and it works, but it seems like it doesn’t work if I change it to less than 1000. But still, I’ll try your method and update the thread with the result.
 
Top