• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Oufit 3x3 [jak zmienić położenie postaci

master sraster

New Member
Reaction score
0
CZeść mam takie pytanie, mam outfit 3 kratki na 3 kratki i chciałbym się dowiedzieć jak zmienić położenie gracza/nicku, wiem że trzeba coś w cpp napisać ale nie wiem dokładnie co i jak.

Przykład obrazkowy:

79963213926027437193.png

omg czy TY kurwa nie ogarnaisz że NICK I HP zawsze będa na tej samej pozycji, niezależnie od tego jak w .dat poustawiam tutaj trzeba w cpp coś zrobić...

nie chciałem nikogo obrazić ale koles się wymądrza w sposób taki że chciał mnie jakoś ponizyć, wywyższyć się, a gówno wie ; )

Przepraszam jesli kogoś uraziłem.

Nadal potrzebuje pomocy.

nie chciałem nikogo obrazić ale koles się wymądrza w sposób taki że chciał mnie jakoś ponizyć, wywyższyć się, a gówno wie ; )

Przepraszam jesli kogoś uraziłem.

Nadal potrzebuje pomocy.

Nie, ja rzucalem tylko propozycje. Ale jezeli odebrales to jakobym sie nad toba wywyzszal to przepraszam mistrzu, wybacz.

Wyświetlanie nick'u chyba raczej jest w source clienta, a nie silnika (może się mylę, ale poprostu chcę pomóc ;)

Back