• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Panel zdalny

Nerkoerko

Banned User
Reaction score
5
Mam takie pytanie jaki mogże uzyć program do zdalnego sterowania pulpitu dokładnei mi chodzi ;p z 2 komputera ?:P np od kumpla
Jakiś program dzięki któremu nie trzeeba akceptować połączenia wpisuje login haslo np i wyskakuje pulpit hm? Dziekuje

Jakiś program dzięki któremu nie trzeeba akceptować połączenia wpisuje login haslo np i wyskakuje pulpit hm?

nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, ale spróbuj teamviewer

Teamviewer jest dobry o to mi chodzi tylko ze ktos musi tam akceptowac po 2 stronie :( zeby nawiazac polaczenie prawda?:P a mi chodzi o to zeby nikt nie musial kliknac albo chociaz byla opcja zeby samo sie akceptowalo ;p bo nie chce specjalnie jechac do kumpla po to zeby zaakceptowac

vnc server postaw sobie u ofiary czy u kogos tam zeby sie odpalalo razem ze startem kompa i podgladasz go bez jego wiedzy

Zainstaluj TeamViewera jako usługę, skonfiguruj, nie będzie widać. Ale to trzeba samemu kombinować bo poradnika z obrazkami nie zrobię.

możesz rzeczywiście to zrobić, ale z Twoimi "umiejętnościami" napewno nie 'zainstalujesz' tego zdalnie, tylko musisz przyjść do tego kolegi, zaczaić się, aż on pójdzie do kibla i szybko wykonać akcję.. ale to naprawdę lamerskie jest

wgl szukając tego typu rzeczy nie oczekuj, że dostaniesz je tak hop-siup, 98% stron, które znajdziesz o tym, nie będą miały na celu pomóc tobie, tylko one czekają właśnie na takich ludzi, którzy chcą być pro hejkierami, a są tak naprawdę łatwą zdobyczą dla takich stronek ;s

a może jednak?

za hajs każdy by zrobił, a za free to po co? żeby jakiś kid zdobył sławę wśród innych kidów, że pro hakjerem jest?
....

>.<

Back