• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Paypal

Tak, w szczegółach transakcji. Przy nazwie użytkownika z którym robisz transakcje np. na moim przykładzie: (Odbiorcą tej płatności jest Spoza Stanów Zjednoczonych — Zweryfikowany).

TEFF7H_.png

A takie może być? Czy mam dać tam rozszerz?

Nie ma czegoś takiego jak konto płatne, są trzy tylko: osobiste, specjalne (starzy użytkownicy je dostają lub przy rejestracji trzeba kliknąć że specjalne) i firmowe. Ale na specjalnym też sprawdzisz pewnie czy konto kontrahenta jest zweryfikowane czy nie.

Nie ma czegoś takiego jak konto płatne, są trzy tylko: osobiste, specjalne (starzy użytkownicy je dostają lub przy rejestracji trzeba kliknąć że specjalne) i firmowe. Ale na specjalnym też sprawdzisz pewnie czy konto kontrahenta jest zweryfikowane czy nie.
Nom mam takie coś. I mam tutaj pytanie czy jak zwrócę płatność to paypal naliczy mi jakieś koszty?

Dobra, to raczej już wszystko co chciałem wiedzieć na temat paypala, dzięki bo nie co otworzyliście mi oczy.
Ostatnie pytanie - zna ktoś jakąś dobrą alternatywę dla tego?

Ehh paypal są zajebiści, za to że ktoś podobno wbił mi się na konto i przesłał sobie kasę kazali mi wysłać do nich opłaty komunalne, wyciągi z karty itd czego nie posiadam a ja nie płace za mieszkanie i setki razy pisałem do nich o tym a odpowiedzi ciągle była "proszę spełnić wymogi wypisane na stronie....."

Ehh paypal są zajebiści, za to że ktoś podobno wbił mi się na konto i przesłał sobie kasę kazali mi wysłać do nich opłaty komunalne, wyciągi z karty itd czego nie posiadam a ja nie płace za mieszkanie i setki razy pisałem do nich o tym a odpowiedzi ciągle była "proszę spełnić wymogi wypisane na stronie....."

hehe,mi zawsze blokuja konto i kaza tez podawac takie zeczy a nawet nie mam ^_^ ostatnio przez to stracilem jakos 300zl

Akceptuj na paypal tylko od luzdi 'verified' to wtedy nie beda mogli zwrocic pienazkow.
To jest bzdura. Nie ma znaczenai czy ktos jest zweryfikowany czy tez nie.

Przeczytajcie moj post jeszcze raz ze zrozumieniem. Zostal w nim wyczerpany totalnie temat. Jezeli chcecie wprowadzic paypal jako metode platnosci miejcie na uwadze to, ze ktos moze Wam nabic piekny rachunek przez chargebacki a Wy bedziecie musieli za niego zaplacic i nie bedziecie mieli kompletnie mozliwosci sie obronic przed tym. Gra niewarta swieczki.

@burczyk:
To zadzwon na ich infolinie a nie piszesz maile. Im chodzi o potwierdzenie Twojego adresu zamieszkania. Mozesz to zrobic wysylajac np. skan umowy z bankiem, chyba konto bankowe jakies posiadasz?

Back