D
Deleted member 148307
Guest
Tak, w szczegółach transakcji. Przy nazwie użytkownika z którym robisz transakcje np. na moim przykładzie: (Odbiorcą tej płatności jest Spoza Stanów Zjednoczonych — Zweryfikowany).
A jak takie coś zrobić? Jest taka opcja w opcjach?
Nom mam takie coś. I mam tutaj pytanie czy jak zwrócę płatność to paypal naliczy mi jakieś koszty?Nie ma czegoś takiego jak konto płatne, są trzy tylko: osobiste, specjalne (starzy użytkownicy je dostają lub przy rejestracji trzeba kliknąć że specjalne) i firmowe. Ale na specjalnym też sprawdzisz pewnie czy konto kontrahenta jest zweryfikowane czy nie.
Nom mam takie coś. I mam tutaj pytanie czy jak zwrócę płatność to paypal naliczy mi jakieś koszty?
Już nie ma alertpay
The AlertPay platform has transitioned to Payza.com!
Ehh paypal są zajebiści, za to że ktoś podobno wbił mi się na konto i przesłał sobie kasę kazali mi wysłać do nich opłaty komunalne, wyciągi z karty itd czego nie posiadam a ja nie płace za mieszkanie i setki razy pisałem do nich o tym a odpowiedzi ciągle była "proszę spełnić wymogi wypisane na stronie....."
To jest bzdura. Nie ma znaczenai czy ktos jest zweryfikowany czy tez nie.Akceptuj na paypal tylko od luzdi 'verified' to wtedy nie beda mogli zwrocic pienazkow.