• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

PC- opinie

Ogólnie, jakaś gierka, pyknął bym w gta IV :D haha

Chodzi ci o media Expert czy jak to tam?

meda mark czy jak to sie nazywa : D kupywałem tam lapka za 2,5k samsunga i w gta 4 pykam , mam go 1 rok i nic sie nie psuje ogólnie to za 1500 zł masz wypasiony komp domowy :D

Jak kupujesz stacjonarke w sklepie to juz w ogole trzeba pogratulowac pomyslowosci.

Nono wymietek, ładny czołg z tego co podałeś, 3400 hmm, kredyt musiałbym wziąć ;P

Nie no chodzi mi o lapa, większe możliwości, bo od pc już mi kręgosłup siada ;D

co? laptop większe możliwości ? niby jakie? chyba ,że możesz się z nim poruszać ^^ ,a pod względem parametrów nie ma szans z pc.

Asus
HP - nie wiem czy we wszystkich pavilionach tak jest ale u mnie często grzeje się ;] Ale ogólnie oprocz tego to ponad 2 lata mam i nie zawiódł mnie.

Prada jest taka, że w GTAIV nie pograsz na laptopie na najwyższych detalach bo laptopa nie jest do grania. Z tym bólem kręgosłupa to bym prędzej do laptopa dodał bo przy PC'ku nie bolą plecy z siedzenia (no chyba, że siedzisz 10h i sie nie ruszasz to wtedy bolą). Jeśli nie chodzisz na uczelnie,nie potrzebujesz na nic innego laptopa a masz dobrego PC'ka to bym wolał na Twoim miejscu netbooka sobie kupić ;] Mega mobilny.

Last edited:
Asus
HP - nie wiem czy we wszystkich pavilionach tak jest ale u mnie często grzeje się ;] Ale ogólnie oprocz tego to ponad 2 lata mam i nie zawiódł mnie.

Prada jest taka, że w GTAIV nie pograsz na laptopie na najwyższych detalach bo laptopa nie jest do grania. Z tym bólem kręgosłupa to bym prędzej do laptopa dodał bo przy PC'ku nie bolą plecy z siedzenia (no chyba, że siedzisz 10h i sie nie ruszasz to wtedy bolą). Jeśli nie chodzisz na uczelnie,nie potrzebujesz na nic innego laptopa a masz dobrego PC'ka to bym wolał na Twoim miejscu netbooka sobie kupić ;] Mega mobilny.
Gowno prawda.
Mam HD5870 i moge grac na wszystkim na wysokich detalach.

Back