• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

pet system bug

szajker123

New Member
Reaction score
0
Witam , chce zrobic na swoim serwerze pet system ale jednak on dziala zle poniewaz gdy mam skrzynke z pet'em i uzyje ja to dostaje pet'a wpisuje komende !hp < na przywołanie peta na hp by leczyl i tak jak sie padnie to pet dalej jest na miescie lub tam gdzie byles gdy loga dales lub padles a jak sie wlogujesz spowrotem to pet do ciebie leci i nadal cie leczy tak samo jak sie wyloguje i wloguje to tez tak jest ale gdy bd reset serwera to petow juz sie niema wgl. ;/ >> umiał by ktos przerobic ten skrypt lub pomuc cos by dzialał on tak piszesz komende !hp gdy sie uzyje pet boxa oczywiscie i jak chcesz go schowac to piszesz !hide a spowrotem chcesz go miec to !hp i by on usuwal sie z mapy jak sie padnie czy lognie ale pet dalej na stale jest na postaci i mozesz wezwac kiedy chcesz.
-- przerobiony mam ten skrypt ze piszesz !hp / !cp < mana )i swoje ustawienia mam a reszta jak w skrypcie--
Link do tematu ze skryptem > http://otland.net/f81/health-mana-pet-119552/ <
REP++ za pomoc !!!!!!!!!!!!
Dziekuje z gory

przydadzą ci się eventy onLogout i onDeath i prawdopodobnie ustawianie storaga
dalej myśl

Back