• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Petardy hukowe

boxer95

Banned User
Reaction score
3
Witam, w zeszłym roku trafiłem w pewnym sklepie na bardzo ciekawe petardy hukowe, są dość małej wielkości, cena wychodzi około 1zł za sztuke a ich moc jest naprawde porazająca (DUZY achtung wymięka).
W tym roku też mi sie udało je dostać ale sprzedawca mówił ze to są resztki ponieważ mają za dużo prochu i je wycofali z produkcji : P (nie wiem czy to prawda) Polecam te petardki nazwy nie znam ale tu kilka screenów jak wygladają.

Są pakowane po 20szt. Pytanie czy może mnie ktoś nakierować na aukcje, albo nazwy petard które maja naprawde potęzny huk ? : )

Z tych petard na początku leci malutki zielony wulkanik około sekundy a pozniej jak pierd*lnie to nogi sie uginają :D

2zf6gwx.jpg

1zmpe7k.jpg

34gt5sp.jpg

Last edited:
ostatnio nimi najpierdzielałem i nie są aż takie dobre ba są jeszcze inne mniejsze od nich i mocniejsze ale nazwy nie pamiętam.

Back