Przez te wakacje zamierzam się nauczyć większości języków (odpoczywając od melanży), i znalazłem zajebista strone do nauki programowania nie tylko php ale wszystkie co związane z informatyką.
A mianowicie videokurs.pl właśnie dzisiaj uczyłem się PHP, jestem przy 4 lekcji i muszę powiedzieć że gościu bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Każdy taki videokurs kosztuje po 20-50 zł.
Mogę Ci odsprzedać każdy za połowę ceny.
Przez te wakacje zamierzam się nauczyć większości języków (odpoczywając od melanży), i znalazłem zajebista strone do nauki programowania nie tylko php ale wszystkie co związane z informatyką.
A mianowicie videokurs.pl właśnie dzisiaj uczyłem się PHP, jestem przy 4 lekcji i muszę powiedzieć że gościu bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Każdy taki videokurs kosztuje po 20-50 zł.
Mogę Ci odsprzedać każdy za połowę ceny.
Nie masz na co wydawać to daj mi pieniążki ;>. Takie coś w poradnikach to jest za darmo, więc taka mała stara kaski.
Nie masz na co wydawać to daj mi pieniążki ;>. Takie coś w poradnikach to jest za darmo, więc taka mała stara kaski.
przydatne właśnie czytam 1 link.
mówisz o tej książce?Pierwsza pomoc - tworzenie serwisów www. Przeczytłem w 3 dni, gdzieś z 80 stron, ale zmieściły się w niej informacje o javie, sql, mysql, xhtml... Książka niestety nie jest dla początkujących, aczkolwiek polecam, bo ja osobiście bardzo dużo się z niej nauczyłem. =)
Pierwsza pomoc - tworzenie serwisów www. Przeczytłem w 3 dni, gdzieś z 80 stron, ale zmieściły się w niej informacje o javie, sql, mysql, xhtml...