• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Piotrek 1447 to huj.!!

Status
Not open for further replies.
pierdol sie i wyjebie mi cala baze

Bahahaha. A kto wpisał to co Piotrek ci dał? No chyba Ty więc nie obwiniaj go :)

Piotek chodź do mnie do domu to kąpiel będziesz miał w piwie :)

Koci na pocieszenie powiem ci coś na ucho, to tylko tabela players, ciesz się, że nie dałem zapytania do usunięcia całej bazy, także buzi na zgode i już się lofciamy.

Ej czemu?
Code:
Koci dodał cie do listy użytkowników zablokowanych.

chcemy zrobić Ci reklame na melani warotsie vdka i inneych otsach :)

@up uzytkownicy dzielą się na takich:
1. Ci co robią back-upy
2. Ci co robili back-up
3. i ci co nie wiedzą co to back-up :)

To jeszcze kawał :)
Jest tylko 10 typów ludzi na świecie: Ci który rozumieją system dwójkowy i Ci którzy go nie rozumieją.

koci chcesz reklame na moim ots?? ma więcej uniqow niz otslist.eu, to jak? tylko podaj link do ots

koci1994 to najwiekszy noob we wszechświecie... jak można nie robić kopii bazy danych!? przecież to trzeba mieć kiełbase zamiast mózgu...

W trybie biniarnym sie zapisują ;d
nie ma ich w mysql

I tak mi dalej mow ziomek, to gdzie sa zapisane jezeli nie w bazie danych? No jezeli nie korzysta z mysql to tam ich nie bedzie, ale jezeli korzysta TO GDZIE SA JEZELI NIE TAM?

@ImNoob:
O to Ci chodzi?
fff.PNG

Status
Not open for further replies.
Back