• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Płatne reklamy na listach OTS

Wooya

New Member
Reaction score
3
Czy takie reklamy przynoszą jakieś konkretne efekty? Bo z tego co patrzałem to ceny takich reklam są po prostu kosmicznie drogie a możliwości zdobycia takich reklam za darmo (przez jakieś umieszczanie banerów,itp.) są bardzo trudne. Pytam bo nie wiem czy w ogóle warto zawracać sobie głowę takimi reklamami bo jeżeli mam wydać np. 40 zł a potem okaże się że dojdzie mi kilku graczy to ja dziękuje bardzo :p

Jasne ,że pomaga :) kosmiczne pieniądze?! na ots zarabiasz grubo ponad 2 tyś na miech i żal Ci 200 zł?

Czy takie reklamy przynoszą jakieś konkretne efekty? Bo z tego co patrzałem to ceny takich reklam są po prostu kosmicznie drogie a możliwości zdobycia takich reklam za darmo (przez jakieś umieszczanie banerów,itp.) są bardzo trudne. Pytam bo nie wiem czy w ogóle warto zawracać sobie głowę takimi reklamami bo jeżeli mam wydać np. 40 zł a potem okaże się że dojdzie mi kilku graczy to ja dziękuje bardzo :p

myślę że podświetlanie otsa nie przynosi mu zbyt dużej popularności, lecz odliczanie do startu na otslist.eu nie jest zbyt drogie a wydaje się, że daje jakiś tam efekt.

gracze i tak odejdą, liczy się jakość, a nie reklama. z reklamy to wejdzie zobaczy błędy i wyjdzie.
lepiej wydaj pieniądze, aby zapewnić graczom rozrywkę, brak błędów i lagów, a gracze sami przyjdą...

@up nie wydaje mi się

Pokaż mi choć jeden server który odniósł sukces i nie miał dobrego startu ?

@up nie wydaje mi się

Pokaż mi choć jeden server który odniósł sukces i nie miał dobrego startu ?

wystarczy ze wybijesz sie poza ramy real mapy punkty dla gildii i orszabal aks czysta ataku

Back