• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tutorial Poczebna mi pomoc w zrobieniu ots-a

Status
Not open for further replies.

bombeel12

New Member
Reaction score
0
Witam,chciałbym zrobić własny serwer w tibi lecz nie łapie wszystkiego...
Dlatego chce się skierować do was potrzebny mi ktoś kto zna się na mapper,skryptach,i kogos kto umie zrobic Configuracje silnika:/...
Proszę o kontakt na gg 20203648. :)

Pozdrawiam Bombeel:ninja:

takie pytanie: skoro potrzebujesz i mappera i skryptera bo sam nic nie umiesz to do czego ty im bedziesz potrzebny?

eh..;p umiem trochę ale te trochę to jest nic prawie w porównaniu do was.lecz chcę zrobić swój serwer i poczebuje troche pomocy :| nie wiem co bd mógł dać temu kto mi w tym pomoże ale to się uzdogni na Pw"gg"

Mi tez poczebna, napisz do mnie na gg : 700700112244

1 slowem potrzebujesz osob ktore zrobia Ci za free calego otsa, a ty bedziesz zbieral za to kase.

wydaje mi się że za zrobienie otsa którego będziesz nadzorował nie mając o niczym pojęcia to z 3-5tyś zł + opłaty za ciągłą pomoc przy wszystkim.

Myślisz że nie potrafisz nic dasz 200 zł i będziesz miał otsa i zarabiał kasę, to tak nie działa.

kto mi powie co i jak mam robic zeby zrobic swoj ots??? pw na gg 20203648

kto mi powie co i jak mam robic zeby zrobic swoj ots??? pw na gg 20203648
Wystarczy, że:
1. Poświęcisz na to dużo czasu.
2. Zaczniesz się uczyć lua, xml, php, mapperstwa itp.
3. Jeżeli chcesz pominąć punkt 2. musisz mieć duży portfel i płać tym co się uczyli. Aby zebrać kasę patrz punkt 1. i juz nie kupuj batoników w szkolnym sklepiku. Będziesz miał pieniądze i zdrowe zęby, a może i rodzice w nagrodę dadzą Ci pieniążki.
4. Jeżeli Twój tata jest informatykiem to wiesz co musisz zrobić, to co każdej nocy, dnia tylko lepiej. Czasem wystarczy tylko poprosić.
5. Jak już to opanujesz, lub zbierzesz pieniądze, potrzebny będzie Ci czas na wdrażanie otsa w życie.
6. Musisz mieć farta, aby wbiło dużo ludzi.
7. Pewnie jak już to osiągniesz to będzie koniec świata.

Obrazując te punkty w jednym słowie: WYPIERDALAJ i skończ choć podstawówkę.

Status
Not open for further replies.
Back