• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Podkategorie

Czy chcecie, aby istniały podkategorie na Polish Board?

• Tak

Votes: 7 46.7%
  • Nie

Votes: 8 53.3%

• Total voters
    15
Status
Not open for further replies.

sn3ejk

This account is inactive.
Solutions
1
Reaction score
146
Witam serdecznie,

Co myślicie o stworzeniu podkategorii do polskiej części tego forum (mowa tutaj o Polish Board oczywiście)? Mi pomysł osobiście się podoba, ale forum nie składa się z moderatorów, ale także z użytkowników. Jeszcze nie obmyśliłem na dokładnie jakie kategorie wolno to podzielić, ale mam nadzieje że to wkrótce robię (oczywiście także możecie pisać na PW lub w temacie).

Czekam na Wasze odpowiedzi i sugestie,
Pozdrawiam

Gratuluje awansu, co do pomysłu to średnio mi się podoba.

nie znosimy krytyki? moze od razu daj do wyboru tylko 'tak' w pollu? bedzie ciekawiej, moderatorzy polish boardu zawsze mieli nasrane w glowach

nie znosimy krytyki? moze od razu daj do wyboru tylko 'tak' w pollu? bedzie ciekawiej, moderatorzy polish boardu zawsze mieli nasrane w glowach
Traktuje to jako odpowiedź na nie, ale nie widzę żadnego związku z krytyką.
Nie znoszę krytyk, ponieważ usuwam twoje posty, które nie są na temat?

Traktuje to jako odpowiedź na nie, ale nie widzę żadnego związku z krytyką.
Nie znoszę krytyk, ponieważ usuwam twoje posty, które nie są na temat?

ale one w pewnym sensie byly na temat, to byla taka sugestia, ze idea podkategorii jest bez sensu, bo istnienie tego boardu jest samo w sobie bez sensu

Jak dla mnie pomysł na tak. Może uda się odciągnąć ludzi od pewnego forum zwanego tnetem.

Jak dla mnie pomysł na tak. Może uda się odciągnąć ludzi od pewnego forum zwanego tnetem.

jezeli jestes na tak to powiedz jakie niby kategorie by tu pasowaly? forum ma wszystko od multimedii, przez technologie, po programowanie, a takze wszystko co zwiazane z ot, nic nowego juz nie dodasz, a nie ma sensu dodawania czegos co juz jest

JMcfig.png

dałem propozycje, to dostałem za to warna, tylko za co? wnosił post do tematu coś nowego.
kolejny debil dorwał się do władzy i myli penisa z łyżką, ponawiam propozycje w formie screena teraz.

jezeli jestes na tak to powiedz jakie niby kategorie by tu pasowaly? forum ma wszystko od multimedii, przez technologie, po programowanie, a takze wszystko co zwiazane z ot, nic nowego juz nie dodasz, a nie ma sensu dodawania czegos co juz jest

Skoro jest możliwość, to można zrobić podstawowe działy dla Polaków, którzy nie ogarniają angielskiego na jakimś tam poziomie. Przy okazji dojebać też troche wcześniej wspomnianemu forum.

lol, niewiem co ci skasował, ale jak skasował to też moim zdanime nie powininen kasować

#tak

stwórz kategorie:

- Ogólne rozmowy
- Pomoc w skryptach
- Reklama
- Handel

jak nie ogarniasz angielskiego, to wroc do szkoly albo idz na polskie fora, Diath nigdy w zyciu nie mial angielskiego a sobie radzi, lenie

lol snejk nie rób się jak te kutasy, jak już bierzesz przykład to bierz z elfa, który ma wyjebane na to

jak nie ogarniasz angielskiego, to wroc do szkoly albo idz na polskie fora, Diath nigdy w zyciu nie mial angielskiego a sobie radzi, lenie

Nie chodzi o to, że nie znam angielskiego. Ale sa inni, którzy może sa młodsi od Ciebie i nie znają go na tyle, a szkoda żeby siedzieli na tnecie kiedy mogą być tutaj.
Co do porpozycji kategorii to raczej handel odpada ;p

Dyskusje o OTS
Dyskusje ogólne
Pomoc z OT
Reklama

Może prędzej tak?

to nie forum ma sie dostosowac do jednostki, a jednostka do forum. Wystarczajacym jest odrebny board dla Polakow

Moim zdaniem teraz jest dobrze...

Ponieważ..... Mimo tego iż tematy są wymieszane to jednak ma się wszystko w kupie... A sprawdzać każdą kategorię osobno to omg... okropność...

Trzeba dodać więcej kategorii jak się tworzy temat nowy to zamiast tylko Tutorial było ich więcej - i sprawa załatwiona... : )

To dobrze by było dodać chociaż prefiksy do tego działu.

Żadnych kategorii + banowanie idiotów pokroju dima09090764646 aka konoloo którzy szukają pomocy na anglojęzycznym forum ubolewając nad swoim idiotyzmem związanym z brakiem znajomości angielskiego. Jak ktoś pisał wyżej, są odpowiednie działy w angielskiej części forum, a pb niech zostanie pb <_<

Na PB powstaje tyle różnorodnych tematów, że jakbyś chciał utworzyć wszystkie podkategorie, żeby zaspokoić pragnienie każdego z użytkowników to by powstało z tego działu forum wielotematyczne.

Czo ten
WM3MYEr.png
?
Tutaj lanceq żeby nie było że anonim.

I zostawcie elfika.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back