Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Refresh. Dodajemy Lvle pokemonów i płci. Poprawilismy lvle pokemonów oraz boostowanie, widać je teraz przy nazwie Pokemona. Dodajemy teraz Statystyki dla kazdego Pokemona.
Ja pierdole ,a potem płaczecie ,że same RL MAP i EVO ( ktoś robi coś dobrego na swój sposób a wy walicie go krytyką.
Przynajmniej się rozwijają dodaje itd próbują a nie tak jak te jebane projekty "RPG" które mają zapowiedź 30 lat przed a i tak nie wystartują.
@!asd!@ASFD !@
życzę wam powodzenia ale poke serwy z góry są przypisywane do pozycji "fail" już lepiej jakbyście puścili yourotsa pod 8.54 widziałem gdzieś kiedyś całą mapę do downloadu
Widzisz dusieqq próbujesz nas namówić na download. Ja nie chcem pobierać chcem aby serwer powstał odemnie a nie jak większość pobiera gotowca i odpala po czym niewypala i klapa. Ja chcem aby serwer był prawie cały odemnie a nie. Większość skryptów jest z internetu ale mam pewność gdzie moge zmienić i że ja sam je dodałem.
Dodajemy pare nowych pokemonów, taka mała próbka dla forumowiczów:
Mój ulubieniec- Electivire:
Deoxys:
Darkrai:
Wailord-Mój największy pokemon:
Groudon:
Nowe Outfity i NPC:
Trener:
Profesor Elm:
Outfit Questowy:
Różne:
4 Rodzaje Wędek: