• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

"Polandia OTS"-Zapisy do Teamu(Serwer Dedykowany, http://polandiaots.pl/) POLISH

loleslav

Banned User
Reaction score
0
logo.jpg

Witam,

Moje umiejętnośći
Obsługa LINUX,PHP,MYSQL,LUA(Troche bo nigdynie mialem w teamie prawdziwego skryptera bo jak przyszlo oc do czego nic nie umial)

Zawsze chciałem utworzyć poważny projekt, w swiecie open tibia siedze 3 lata.Moje wcześniejsze projekty były małe albo szybko upadały z winy Ekip.
Zespoły były dobierane w grze.Ten OTS chcem aby instaniał kilka dobrych lat a nie 1 miesiąc jak nie które.W ten projekt mam zainwestować dużo kasy(reklamy,i inne,ewentualne <ekipa-dopiero później jak się projekt rozrośnie>itp).
Posiadam serwer Dedykowany który dziele z moją koleżanką(oceangirl.eu ma ona 6 dedyków)10 mb download/40mb upload
Info
Procesory 4
Model Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Częstotliwość 750.12 Mhz
Rozmiar cache 2048 KB
Debian lenny (5)
Skompilowany serwer TFS 0.2.0
360 gb dysk(info nie ma dostępu do reszty partycji)więc wyświetla 70 gb
1,5TB limitu danych (Ja moge wykorzystać max 700 gb)
6gb ram
Serwer znajduje się w niemczech (od mnie z serwera sieciowego ping 64 bytes from lvps92-51-146-40.dedicated.hosteurope.de (92.51.146.40): icmp_seq=1 ttl=32 time=27.8 ms)
Posiadam domene polandiaots.pl
Brak mapy(Albo od zera zamówie u mappera lub mapperzy zrobią razem swoją nową ewentualnie sklejka z kilku map)
Protokół: 8.4/8.3 raczej bedziemy isc przód z biegiem protokołu i wersji silnika)
Bedzie SMS SHOP(Nie odrazau-Dochody z serwera Nie Będą Wykorzystywane dla moich prywatnych celów tylko dla serwera)
Poszukuję komplentej załogi(Osoby Które znają się na rzeczy a nie dzieci z adhd które przechwalają się co umieją a tak naprawdę nic nie potrafią):
  1. Skrypter (Dwóch ,Jak by jeden nie wiedział czegoś)
    - Umiejętność pisania długich questów w oparciu o NPCe,
    - Ciekawe, nowe skrypty,
    - Kreatywność,
    - Tworzenie w oparciu o fabułe,
    - Znajomość funkcji silnika TFS
    - Znajomość systemu linux(nie obowiązkowe,ale przyda się osoba z którą można się skonsultować-ja mam koleznke od serwera ale ona też nie ma na to czasu)
    Wymagania
  2. Grafik
    - Dobra ręka do grafiki,
    - Kreatywność,
    - Umiejetność tworzenie grafik tiba.pic
    - Fantazja,
    - Tworzenie w oparciu o fabułe,
  3. Mapper (3-4 mapperów może być więcej)
    - Umiejętność Tworzenia mapek od 0
    - Robienia skomplikowanych questów(razem z skrypterem)
    - Tworzenie ciekawych expowisk
  4. Programista C++ (Przyda sie programista do edycji źrudeł silnka)
    - Podstawowa znajomość języka C ++
    - Umiejętnośc kompilacji slinka
    - Znajomość systemu linux(nie obowiązkowe,ale przyda się osoba z którą można się skonsultować-ja mam koleznke od serwera ale ona też nie ma na to czasu)
  5. Webmaster(Sam mogę wszystko zrobić ale jeżeli chodzi o zaawansowane skrtpty to Nie potrafie)
    - Znajomość języka HTML,PHP,MYSQL
    - Umiejętność pisania skryptów PHP
  6. Dodatkowe atuty(do wszystkich):
    - Znajomość edytorów którymi się posługują
    - Doświadczenie
    - Dużo pomysłów
    - Uczestnictwo już w innych projektach
    - Pokaz swoich umiejętnośći(Własny skrypt,mapka,grafika pokazowa koniecznie z napisem Polandia Ots,Itp
    - Kultura osobista
    - Minimum 14 lat
    - Ewentualnie Skype,mikrofon
Jeżeli zostaniesz przyjęty dostaniesz:
- accesa w grze
- moda/admina na forum
- ulepszysz umiejętność pracy w zespole
- pogłębisz widze na temat ots i swojej dzidziny widzy,
Jeśli jesteś zainteresowany to zgłoś się pod tym tematem ewentualnie napisz na [email protected] w temacie wpisz nick z forum i dziedzine jaka się chcesz zajmować w taki sposób :
* Imię :
* Numer GG :
* Jakieś moje projekty :
* Coś o sobie :
* Co możesz dać serwerowi :
Kontakt GG 867803
W późniejszym czasie team może liczyć na dochody z SMS SHOP

Last edited:
* Imię : Dominik
* Czym się będę zajmował : Mapper lub Grafik
* Numer GG : 5115298
* Jakieś moje projekty : współpracowałem na blackotsie ( 5 na liście), oraz w paru mniejszych serverach.
* Coś o sobie : W tibie grałem jak byłem młody, teraz interesuje się otsami.
* Co możesz dać serwerowi : Moge dać to co potrafie, potrzebowalbym konkretniejszego info o tym projekcie , jak bedzie zainteresowania to pisac na gg

Może inaczej ile bedzie kosztować mapka w ksztalcie polski z wklejanymi expowiskami oraz miastami

za darmo znajdziesz tylko bezmózgi. zresztą, najpierw powiedz, jaką wiedzą Ty dysponujesz, bo nikt mądry nie pójdzie do pierwszego, lepszego loleslava, tym bardziej w polskim dziale, gdzie na około jest 23894632748932 ofert z istotnych serwerów ;)

LINUX,PHP,MYSQL,LUA(Troche bo nigdynie mialem w teamie prawdziwego skryptera bo jak przyszlo oc do czego nic nie umial)

Back