• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Polish Board

Dobrze mówię ?

• Tak

Votes: 11 84.6%
  • Nie

Votes: 2 15.4%

• Total voters
    13
Status
Not open for further replies.

Kacyk

New Member
Reaction score
0
Jest to Polish Board na forum o ots'ach, więc nie wiem czemu zamieszczane są tu głupie tematy tupu "Ty też mozesz jeździć porsche !" albo "Skuter", chce przypomnieć że to nie jest forum o tematyce dowolnej, a takie tematy nie są usuwane przez modów, natomiast tematy z prośbą o pomoc są zaraz kasowane.

Moim zdaniem wszystkie tematy z PB powinny być usunięte bo większość to spam, a nie konkretne odpowiedzi i to do tego na tematy nie związane z forum otland.net.

Na PB mogłyby znajdować się spolszczone poradniki i dużo innych rzeczy związanych z ots'ami. Jednym słowem przydałby się clean. Dużo byśmy nie stracili bo większość tematów jak wspomniałem wyżej nie są na temat, a możemy zyskać przejrzystość PB'du.

Last edited:
A moim zdaniem, administracja powinna dropnac polowe polaków.

Zazdroszczę szwedom, niemcom i innym, że nie mają takich pojebanych dzieci jak my w Polsce.

I zakaz pomagania na PB to nie jest żaden wymysł, po prostu to był pewien krok do pozbycia się chmary noobów napływających z TNETu, i gdyby tego nie było PB wyglądałby o wiele gorzej aniżeli wygląda teraz.

Ta sytuacja się NIE zmieni w dużym stopniu, bo powód jest jasny. Polacy to idioci, a później się dziwią, dlaczego są wyśmiewani przez inne narody - własnie dlatego, są pojebani.

Może i za ostro, ale taka jest prawda, dzieci. :)

Samme a nie można było by zastosować metody : spam/odpowiedź nie na temat = dajmy na to warna -10ptk ? i ostro banować spamerów i te dzieci. Żeby konta nie można było zrobić na tym samym e-mailu (z aktywacją e-mail) , myślę że nie chciałoby im się co chwile tworzyć nowych e-mailów i kont.

Status
Not open for further replies.
Back