• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Pomoc OTS SSH

Slimek

New Member
Reaction score
0
Witam. Mam wykupiony serwer dedykowany. I jest problem mam przygotowany silnik i FTP acc makera itd lecz nie wiem jak wgrać ten silnik przez SSH na serwer i tak zeby był w FTP.. Pomoże ktoś ??

Żeby wgrać pliki, łaczysz sie na sftp (czyli zamiast portu 21, używasz portu 22). Program Filezilla bardzo dobrze się sprawuje.

przez sFTP nie mogę bo pisze Dostęp Zabroniony

dobra juz mam poda mi ktoś jakie biblioteczki potrzebne do odpalenia ots na debian 5.0 ?

Last edited:
juz mam wgrałem tylko jakie biblitoeczki mam wgrać zeby działał ots ?? Linux Debian 5.0

mógłbyś dać LINK ?? Bardzo bym prosił ;/ Dostaniesz Rep++

Code:
apt-get install libboost1.41-dev libboost-system1.41-dev libboost-filesystem1.41-dev libboost-date-time1.41-dev libboost-regex1.41-dev libboost-thread1.41-dev libgmp3-dev liblua5.1-0 liblua5.1-0-dev liblua50 liblua50-dev liblualib50 liblualib50-dev lua50 lua5.1 libsqlite0-dev libsqlite3-dev sqlite3 libmysql++-dev libmysqlclient-dev mysql-client-5.1 mysql-server-5.1 mysql-common libxml2-dev libxml++2.6-dev cpp gcc g++ make automake autoconf pkg-config subversion liblua5.1-sql-mysql-dev liblua5.1-sql-sqlite3-dev zlib1g-dev zlib1g libcrypto++-dev libcrypto++8

Czy to są te biblioteczki ?

Eh, po co się zabierasz za ots'a skoro jesteś zielony?
Będziesz zarabiał pieniądze więc próbuj sobie radzić sam.
Na początek mógłbyś zacząć od czytania tutoriali..

możesz zainstalować zdalny pulpit i zainstalować sobie po prostu opere czy jakąś inną przeglądarkę a z tym juz nie ma problemu ;p
Polecam TightVNC Viewer

Back