• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Pomoc przy wyborze telefonu

Turboo

Banned User
Reaction score
0
Moja dziewczyna ma do wyboru następujące telefony, pytam się was ponieważ kompletnie nie znam się na tych androidach itd.
Ma być funkcjonalny, nowoczesny i w sumie to nie wiem napiszcie jaki was by zainteresował :))

HTC Desire C
HTC Desire S
Huawei Ascend G300
Xperia Neo V
Xperia Ray

Z góry dzięki ; )

Czytamy dokładnie jeszcze raz i...

Czytamy ostatni post dokładnie jeszcze raz i ...

Budżet nie ważny, uzasadnij swoją wypowiedź proszę.

Coś nie wyszło.

Wróćmy do tematu:

Neo V dlatego że:

1. Foty/filmy bardzo dobre jak na 500 zł.
2. Wygrywa pod względem wydajność/cena
3. Wygrywa pod każdym innym względem
4. I ogólnie neoV to najwydajniejszy smartfon w swoim przedziale cenowym, joł.

A jeżeli z wyższej półki telefon to SGS2, najlepszy w swojej lidze. Sam mam i sprawuje się genialnie.

Najłatwiej ogólnie było by Ci przeczytać recenzje i samemu dojść do wniosku ;)

Zależy od budżetu, ale z tych co napisałeś to Neo V.

Nie wiem jakie teraz Sony produkuje ekrany ale moja mama ma jeszcze Sony Ericsson Xperia X10 i strasznie tłuści się ekran. Biorąc pod uwagę, że kobiety lubią się malować itd. a nie wiadomo czy szybki/ekrany się zmieniły to bym odradził ten model.

Ok dzięki za post, właśnie zastanawiamy się też nad S II .

Więc pytaj o co chcesz, ja Ci mogę powiedzieć że telefonik genialny pod każdym względem, jedyne co mogę złego o nim powiedzieć że trochę nie przemyśleli jego konstrukcji i jest tak cienki, że przy mocnym obciążeniu procka grzeje się.

Raczej to grzanie nie było by problemem tak myślę :P
Sam miałem xperie mini pro i nie jestem zadowolony tak jak Kuzyn piszę tłuści się a do tego parę bajerów od zaplecza androida i zamula niesamowicie.
A co sądzisz o HTC ?

Raczej to grzanie nie było by problemem tak myślę :P
Sam miałem xperie mini pro i nie jestem zadowolony tak jak Kuzyn piszę tłuści się a do tego parę bajerów od zaplecza androida i zamula niesamowicie.
A co sądzisz o HTC ?

niby takie sobie to HTC jak mi znajomi mówili

Szczerze mówiąc to nie bawiłem się w htc, jedyne co testowałem to htc one x, ale jak nie ma tyle kasy to niech bierze neoV, a jak dołoży 600 zł ogarnie sobie fajnego sgs'a 2

Last edited by a moderator:
Również polecam SGS2, choć mam już 3 to wciąż mogę polecić, bo telefon jest wart swojej ceny + to co napisał lanceq.
Samsung aktualnie jest liderem na rynku jeśli chodzi o telefony komórkowe (lub smartfony, jak kto woli).

SGS2 oczywiście : ) + etui, bo bez etui jest troche mniej wytrzymaly xd

@edit
mój sgs2 podobno latał sobie po imprezie, a dzięki temu że miałem etui jest calutki xd

Last edited:
No właśnie mam dylemat czy mamy brać SII czy SIII bo w sumie jak to ma być o niebo lepsze a mamy możliwość za dopłatą 500 zł więcej S III.

Mam podobny problem, również decyduje się na kupno telefonu.
Nie tworząc nowego tematu pozwolę sobie tutaj napisać.

Co sądzicie o wyborze między takimi telefonami:
Sgm gio
Sgm S
Sgm S plus

@edit
Lub coś podobnego w miarę ogarniętej cenie.

Last edited:
Jak wszyscy to wszyscy, jakieś 10 min temu miałem telefon z orange bo kończy mi się abonament, zaproponowali mi:

SONY ERICSSON Xperia P
SONY ERICSSON Xperia U
SAMSUNG I8160 GALAXY ACE 2

Z żadnym z nich nie miałem stycznosci, nie bawiłem się. Cenowo najlepiej wychodzi xperia P, co polecacie? ew mogę im złożyć ofertę jakiegoś telefon, zobaczymy za ile mi zaproponują.

Jak wszyscy to wszyscy, jakieś 10 min temu miałem telefon z orange bo kończy mi się abonament, zaproponowali mi:

SONY ERICSSON Xperia P
SONY ERICSSON Xperia U
SAMSUNG I8160 GALAXY ACE 2

Z żadnym z nich nie miałem stycznosci, nie bawiłem się. Cenowo najlepiej wychodzi xperia P, co polecacie? ew mogę im złożyć ofertę jakiegoś telefon, zobaczymy za ile mi zaproponują.

Xperia U jest wydajniejsza, mocniejsza niz xperia p i na nią bym sie skusił, tak poza tym już nie sony ericsson tylko Sony :)

Back