• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Pomoc przy wyborze telefonu

Problem w tym, że te Xperie mają mało pamięci a od czasu gdy są tylko SONY teraz to nie mają slotów na kartę.

Jak wszyscy to wszyscy, jakieś 10 min temu miałem telefon z orange bo kończy mi się abonament, zaproponowali mi:

SONY ERICSSON Xperia P
SONY ERICSSON Xperia U
SAMSUNG I8160 GALAXY ACE 2

Z żadnym z nich nie miałem stycznosci, nie bawiłem się. Cenowo najlepiej wychodzi xperia P, co polecacie? ew mogę im złożyć ofertę jakiegoś telefon, zobaczymy za ile mi zaproponują.

Z tych co Ci zaproponowali to na pewno Xperia U.

Problem w tym, że te Xperie mają mało pamięci a od czasu gdy są tylko SONY teraz to nie mają slotów na kartę.

Tak ale ma wbudowane 8gb wiec nie jest zle - moze niektorym to nie wystarczyć, ale mi w zupełnosci.

Tak ale ma wbudowane 8gb wiec nie jest zle - moze niektorym to nie wystarczyć, ale mi w zupełnosci.

Jeśli ma być takim typowym telefonem czyli smsy, połączenia, trochę muzyki i internetu to tak. Jak chcesz robić filmy/zdjęcia to już lipa.

Back