• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Pomysł na interes

Status
Not open for further replies.
Za otslist.eu to ja bym 500-set złoty nie dał, nikt z tego nie korzysta.

A otlist~ org troche kosi na tych podświetleniach, unbany pewnie też kosztują ;D

zainwestuj w burdel ludzie zawsze będą się jebać :P

Last edited:
kup hurtowo marihuany i sprzedawaj o ;
kupując taką ilość sztuka wyniesie cię > 5zł, a sprzedasz za 25zł. ;)
No oczywiście wiadomo, że biznes może ci rozwalić rząd (jeżeli zalegalizują) lub policja (jeżeli się dowiedzą)
Ale jak dobrze pomyślisz, to zgarniesz dużo więcej . :)

INWESTUJ W NATURE!

Jeszcze pare miechow temow bys mogl otworzyc sklep z dopalaczami ^^ ale teraz to juz nici z tego.

Dopiero teraz zlądowałem,widzę że troche mi "rzuciliście" pomysłów ;D dzieki wam za to.
Najlepszy jest chyba pomysł z pójściem do wojska :D

jak masz dużo wiedzy na temat otsów to możesz pobawić się w jakąś sieć typu 'eots.pl' ^^ nie dużo roboty(w domu), a zyski to na pewno byś miał jakieś ; x

Last edited:
Co do pomysłu na biznes mam, ale nie podzielę się z wami tą informacją, bo zostawiam go dla siebie.... (kasa need).
Widze, że poruszyliście temat otservlist, ona zbyt dużo nie jest wart, głównie cechują ją wyłącznie zabezpieczenia... Taki informatyk po studniach pewnie by ją napisał.
Lecz to domena jest do pizdy warta, bo znana. Mogłem kupić ots-list.org za jedyne 1 tyś... Żałuje teraz, że nie kupiłem... ;(

jejku postawiaj real mapy 8.6 i masz biznes jak talala

Status
Not open for further replies.
Back