• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Poszukuje dobrego skryptera LUA

Sushy

New Member
Reaction score
0
Witam, szukam dobrego skryptera LUA który zechcialby pomoc wspierac Otsa na ktorym gra po 100~ osob, wlasna mapa, wlasna strona(wiecej info na ten temat na prv)

Dokladniej chodzi mi o takie skrypty jak Trening system.... lub poprawa nie dzialającego war systemu, wlasne pomysly mile widziane.

Co oferujemy? Za zaawansowane skrypty mozemy wynagrodzic Cie pieniedzmy, nie sa to potezne sumy.... okolo 20zl za skrypt, domyslam sie ze zaawansowany skrypter wie o co chodzi z otsami wiec oferujemy rowniez posade gma.

Zapraszam na prv lub do konwersacji w tym temacie.

Z uwagi na niektorych "zlych" (ze tak ujme) uzytkownikow, wole trzymac sie z daleka od reklamy otsa na tym forum, ddos ataki zdarzaja sie coraz czesciej na otsach na ktorych jest wieksza ilosc graczy.

* Nie powiesz mi ze nie bylo zamieszania chocby o blad w xammpie co "dwoch madrych" wykorzystalo buga i zniszczylo kilka otsow i wlasnie oni udzielali sie na tym forum, a sledze je od dluzszego czasu :)

Noi o ddos atakach to chyba kazdy wie ;)

Wyslalelem Ci linka na prv. I prosze nie podawaj go do publicznej wiadomosci :) dziex

A skąd masz pewność, że ja nie będę przeprowadzać DDoSa? ;D Z czystego lenistwa nie dołączę, już jestem w kilku projektach ;p

Nie mam pewnosci ;) poprostu Ci podalem, pomagasz w skryptach wiec mysle ze tego nie zrobisz.

No nic szkoda :/ Bardzo potrzebujemy LUA skryptera, pozdrawiam i czekam, moze ktos jeszcze bedzie zainteresowany

pff nie mow ze to zrobiles? Wlasnie nie moge sie wbic na dedyka i wszystko padlo

ohh ok, wierze Ci :) na chwile padlo wszystko, teraz zuzycie procka skacze :| ciekawe co jest grane :<

Azi napisze na prv

łożal... Troche kultury na forum reprezentowanym między innymi przez Ciebie Elf ;] Każdy ma prawo do takiego zachowania.... gdybym to ja na Ciebie wyjechał z tekstem, że jesteś pizdą, prawdopodobnie zostałbym zbanowany. Nie każdy jest ideał jak Ty ;* No ale jak chodził na siłke to kozaczysz <lolz> <joke> <sarkazm?>

edit: znając życie ktoś się za chwilę przyjebie do mojego nicka - Tak wiem jest zajebiście żenujący tym bardziej, że nie reprentuje niczego w świecie otsów i tego forum ;] ssssuuuuuxxxxx

łożal... Troche kultury na forum reprezentowanym między innymi przez Ciebie Elf ;] Każdy ma prawo do takiego zachowania.... gdybym to ja na Ciebie wyjechał z tekstem, że jesteś pizdą, prawdopodobnie zostałbym zbanowany. Nie każdy jest ideał jak Ty ;* No ale jak chodził na siłke to kozaczysz <lolz> <joke> <sarkazm?>

edit: znając życie ktoś się za chwilę przyjebie do mojego nicka - Tak wiem jest zajebiście żenujący tym bardziej, że nie reprentuje niczego w świecie otsów i tego forum ;] ssssuuuuuxxxxx

Ale masz chujowy nick. I w ogóle to łożal. Kulturą sobie wycieram buty :) A Lefy ma kompleks gorszego silnika :D

inteligentny- ja wiem, że masz kompleks i czepiasz się mnie na każdym kroku, bo nie możesz mieć tylu paskuff reputacji <----------- co ja, ale spokojnie, ok? ja się jedynie staram wybić przygłupich polaczków z tego forum, bo de facto, ono powinno być tylko dla elity.

Nie czepiam sie na kazdym kroku :) to dopiero drugi raz :P Poza tym korzystam z TFS-a i wiele Ci zawdzieczam ;]
Reputa juz dawno odemnie dostales ...
Hmm, wez przyklad swojej opinii na temat Piety, sam napisales ze na poczatku jej/jego nie lubiles ale teraz nauczyl(a) sie wystarczajaco duzo na temat otsow...
Wiec nie sadzisz ze kazdy powinien miec taka szanse, bez obrazania od "pizd"?

@Keraxel, do Ciebie nic nie pisalem wiec whatever :)

Last edited:
Nie czepiam sie na kazdym kroku :) to dopiero drugi raz :P Poza tym korzystam z TFS-a i wiele Ci zawdzieczam ;]
Hmm, wez przyklad swojej opinii na temat Piety, sam napisales ze na poczatku jej nie lubiales ale teraz nauczyl(a) sie wystarczajaco duzo na temat otsow...

I tak elf go potraktowal lagodnie :>

Ale napewno nigdy sie nie pozbeda "nie elity" lub 1336 z tego forum.

@azi
"...a sostanjesz mojim skripterqqqieemm na oteesie BR-WAR-PVP-RPG-999EXP? Stoji na silniqqq The Brazzollen Server plx pomusz mi azjiii AAAAAAAAAAAAAAAA wtszotai gralo 2 osoby ja i muj kumpel kturemu dalem empea za to ze zabil draga z aksa....."

Hmm, wez przyklad swojej opinii na temat Piety, sam napisales ze na poczatku jej/jego nie lubiles ale teraz nauczyl(a) sie wystarczajaco duzo na temat otsow...

@Keraxel, do Ciebie nic nie pisalem wiec whatever :)

To był sarkazm o.O
Czy każdy powinien dostać szansę? Nie. Dlaczego? Bo jak będzie chciał to przebije się przez krytykę :)

Back