• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Poszukuje silnik pod exp 50 - 100

Gruby1011

New Member
Reaction score
0
Siema jestem nowy i nie wiem czy dobrze ze tu napisałem ale jak w temacie poszukuje silnik z mapka ktory by sie nadawał na exp 50-100
Z góry dziekuje

Mozesz sobie taki zrobic. Ew. sekcja "Download" i wybrac z dostepnych. Exp rate ustawisz w config.lua.

Wiem O tym ale mi chodzi żebyście doradzili jaka mapka by sie nadawała i bardzo bym prosił o link.

No poszukuje silnik razem z mapką taki co ma troche teleportow na expowiska
No taki zeby sie nadawał na ten exp

taki, ze klikasz na plik i sie ots odpala??
Masz mnie za nobka ? ze na tym forum jestem nowy nie znaczy ze nie znam sie na tibi. Chodziło mi żebyście mi doradzili jaki wybrać i który ma mało bugów bo ten co teraz hostuje nie spodobał sie ludzią i musze zmienić dlatego was proszę żebyście tutaj znaleźli bo się nie łapie na yu forum

Pytanie :chcesz miec wiecej features ktorych niz uzywasz i crashe czy stabilny silnik ?

Chce tylko silnik który ma mało bug'ów teleporty na expowiska i ciekawa mapka.. ;/

Back